Folpan - má cenu stříkat?

peetoo - (49) - 41.142 (?)
7.6.2012 11:45

V pripade, ze ste uz objavili priznaky, tak by som realizoval postrek aj v tejto dobe, ked vinic kvitne. Pripadne skody postrekom budu mensie. Kedze ocakavate zrazky, tak by som Folpan nepouzil, lebo ma kontaktny ucinok. Pouzil by som systemovy pripravok, ktory ma kurativny aj eradikativny ucinok, napr. Profiler, odstup zrazok od postreku je 1 hod., prip. Ridomil Gold (systemova latka je prijimana v priebehu 30 minut) a ine. Po kvitnuti odporucam zmesne pripravky s ucinnou latkou strobilurin.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 57.149 (?), 7.6.2012 8:03, zobrazeno: 3753x

Již minulý týden jsem se chystal realizovat postřik révy Folpanem, ale přišlo toto přeháňkové počasí + silný vítra, takže až do teď jsem to nebyl schopen realizovat. Teď réva již začala kvést, další srážky se očekávají cca za 24 hodin od možné doby postřiku - má to smysl? nebo mám počkat až odkvete  - v každém případě? Reva má zatím velmi drobné příznaky plísně.

peetoo - (49) - 41.142 (?), 7.6.2012 11:45

V pripade, ze ste uz objavili priznaky, tak by som realizoval postrek aj v tejto dobe, ked vinic kvitne. Pripadne skody postrekom budu mensie. Kedze ocakavate zrazky, tak by som Folpan nepouzil, lebo ma kontaktny ucinok. Pouzil by som systemovy pripravok, ktory ma kurativny aj eradikativny ucinok, napr. Profiler, odstup zrazok od postreku je 1 hod., prip. Ridomil Gold (systemova latka je prijimana v priebehu 30 minut) a ine. Po kvitnuti odporucam zmesne pripravky s ucinnou latkou strobilurin.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz