co s namrzlou revou

Sutyn1 - (2)
4.11.2006 21:49
Já si myslím, že v případě, že očka vymrzla, není to až takový problém. Musíte se ale spokojit s tím, že úrodu mít tento rok nebudete. Jinak réva sama vytáhne někde nová očka. Zásadně nic nevylamovat. Jestliže došlo ke kompletnímu vymrznutí tažného kmínku, tím myslím toho, kde byla připravena očka, musí se réva znovu táhnout a to z nějakého očka odspodu. Doufám, že jsem to napsal tak, aby jste tomu rozuměl.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 46.106 (?), 19.5.2006 20:35, zobrazeno: 5801x
mam prosbu na pěstitele vinne revy .Po letošni zimě asi jedna vinna reva namrzla, protože mam chrupku bilou 2ks vedle sebe a jedna sice raši a ma vyhony, ale je to velky rozdil oproti te druhe. Jak mam poznat že je namrzlá,a mam ji ostřihat .Výhony co rašily u místa roubovaní jsem odlomil ,tak snad to nebyla chyba.dik pavel

Sutyn1 - (2), 4.11.2006 21:49
Já si myslím, že v případě, že očka vymrzla, není to až takový problém. Musíte se ale spokojit s tím, že úrodu mít tento rok nebudete. Jinak réva sama vytáhne někde nová očka. Zásadně nic nevylamovat. Jestliže došlo ke kompletnímu vymrznutí tažného kmínku, tím myslím toho, kde byla připravena očka, musí se réva znovu táhnout a to z nějakého očka odspodu. Doufám, že jsem to napsal tak, aby jste tomu rozuměl.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz