Čo je to za odroda?

Vladimir.SD - (12) - 124.211 (?)
17.11.2011 17:51

Zdravím, sused mi na jar daroval pár odrezkov z jeho bielej stolovej odrody, ale bohužiaľ ani on netuší aká je to odroda, vie len toľko že je to nejaký hybrid. Réva má strednú silu rastu, skôr kratšie internódiá, jednoročné drevo je svetlohnedé s guľatými pukmi. Strapec stredný až väčší s mierne podlhovastými bobuľami. Hrozno dozrieva koncom augusta/začiatkom septembra. Prikladám vlaňajšie fotky, strapec sa mi nepodarilo poriadne zachytiť a tento rok som nefotil, pretože po jarných mrazoch vyrástli už len letorasty s listami.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Vladimir.SD - (12) - 124.211 (?), 17.11.2011 17:51, zobrazeno: 2041x

Zdravím, sused mi na jar daroval pár odrezkov z jeho bielej stolovej odrody, ale bohužiaľ ani on netuší aká je to odroda, vie len toľko že je to nejaký hybrid. Réva má strednú silu rastu, skôr kratšie internódiá, jednoročné drevo je svetlohnedé s guľatými pukmi. Strapec stredný až väčší s mierne podlhovastými bobuľami. Hrozno dozrieva koncom augusta/začiatkom septembra. Prikladám vlaňajšie fotky, strapec sa mi nepodarilo poriadne zachytiť a tento rok som nefotil, pretože po jarných mrazoch vyrástli už len letorasty s listami.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz