Choroba na jednoletém výhonu

host - 216.123 (?) 
24.8.2013 22:07

Tak Kuprikol 50 moc nefunguje :-(Byl jsem pár dní pryč a když jsem se vrátil tak je to ještě horší. Dneska jsem to sice postříkal ještě jednou (tentokrát jsem to vzal poctivě list po listu zvrchu i zespodu), ale jenom z toho důvodu, abych to alespoň trošičku zabrzdil než najdu něco lepšího. Poradí mi prosím někdo co s tím? Jaký jiný připravek použít? Děkuji.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 216.123 (?), 24.8.2013 22:10

Jinak děkuji za reakce na to jak naložit s jednoletýma výhonama. Pár zálistků jsem na rostlině nechal.

KUKY - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4587) - 38.136 (?), 24.8.2013 22:53

Běžně je dostupný Ridomil Gold MZ, nebo Acrobat. Acrobat je možná lepší. Mají systémovou a lokální složku. Jestli máte Ortivu, tak tou by to šlo taky /v běžné koncentraci jako na zeleninu/, Ortiva je totéž jako Quadris. Já ji používám a OK. Jinak příští rok stříkejte preventivně. Já peronosporu a padlí vůbec nemám a nemám jen interspecifické, odolné odrůdy. Kolem nikdo révu asi nemá a jsme v nevinařské oblast /HK/. Ale když se vyskytne, tak se jí asi snadno nejde zbavit. Kupte si od nakladatelství Grada knížku Účinná ochrana zahradních plodin. Docela se mi líbí. Už jsem to tady psal. Na internetu jí má kdekdo.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika