Nová sezóna na zahradě
|
|
|
|
exilim - (2) - 212.96 (?) 13.2.2011 13:44
tak já jsem letos nevysela zatím nic.. sepisuji si, co vyseji a mám už poměrně velký seznam. Teď spíše řeším otázku, kde koupit semínka, aby mne nestály majlant.. protože se chystáme na
rajčata bejbino, cherrola,start, pak melouny lajko II. arriba.crimson sweet, jarní cibule, chřest,pšenát, papriky,salát ledový, petržel,celer, kedluby,květák, brokolici, okurky
,ředkvičky,.hrášek, fazole,cukety, cibuli sazečku již máme, chtěla bych zkusit ještě česnek...
dále se chystáme koupit ovocné stromky, ale jelikož máme málo místa, chtěli bychom nějaké které hodně plodí a přitom zabírají málo místa..jabloň,třešeň,zkusila bych i broskev nebo meruňku
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.242 (?), 11.1.2011 21:45
Dobrý večer, já semínka po usušení uchovávám v tubách po šumivých vitamínech. Klíčí a rostou snad lépe než ty kupované. Elena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potmesila - (35) - 69.219 (?), 12.2.2011 18:22
Tak my dnes s dcerkou prvně sely. Kedlubny, ředkvičky, gazánie, kopretiny a nerenky. Tak doufám, že jsem to neuspěchala ani nezaspala. Na další máme v pařeníčku na okně místo na později. Nebýt dětí, tak se spíš spolehnu na koupenou sadbu, ale takhle od semínka se nám to bude líbit a i s nezdary lépe poznávat. Jsem zvědavá kolikrát ještě budu odpovídat na otázku, za jak dlouho budem moci ty ředkvičky jíst :)
Dosud jsem sela v životě snad jen řeřichu, tak snad alespoň něco vyjde.
Hezký den
Zuzka
|
|
|
|
|
|
|
exilim - (2) - 212.96 (?), 13.2.2011 13:44
tak já jsem letos nevysela zatím nic.. sepisuji si, co vyseji a mám už poměrně velký seznam. Teď spíše řeším otázku, kde koupit semínka, aby mne nestály majlant.. protože se chystáme na
rajčata bejbino, cherrola,start, pak melouny lajko II. arriba.crimson sweet, jarní cibule, chřest,pšenát, papriky,salát ledový, petržel,celer, kedluby,květák, brokolici, okurky
,ředkvičky,.hrášek, fazole,cukety, cibuli sazečku již máme, chtěla bych zkusit ještě česnek...
dále se chystáme koupit ovocné stromky, ale jelikož máme málo místa, chtěli bychom nějaké které hodně plodí a přitom zabírají málo místa..jabloň,třešeň,zkusila bych i broskev nebo meruňku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|