Volně stojící holubník na sloupu

host - 52.1 (?)
3.7.2009 18:51

Taky jsem si podobný holubník chtěla pořídit, ale chovatel holubů mi to rozmluvil, že není praktický, že je do něj obtížný přístup a "chovanci" se obtížně kontrolují, ošetřují atd. Prý ho můžu mít na ozdobu, ale usadit do něj holuby že mi nedoporučuje. Tak to raději zvažte, než do něj investujete.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
jeanvaljean - (6) - 126.112 (?), 30.6.2009 10:20, zobrazeno: 40087x

Dobrý den, chtěl bych si pořídit volně stojící holubník na sloupu. Zřejmě bych si ho nechal udělat u nějakého truhláře, protože se mi nepodařilo na internetu žádné najít, kde bych to mohl koupit také netuším. Jsou nějaké nejvhodnější rozměry jednotlivých boxů? Díky, Honza

host - 52.1 (?), 3.7.2009 18:51

Taky jsem si podobný holubník chtěla pořídit, ale chovatel holubů mi to rozmluvil, že není praktický, že je do něj obtížný přístup a "chovanci" se obtížně kontrolují, ošetřují atd. Prý ho můžu mít na ozdobu, ale usadit do něj holuby že mi nedoporučuje. Tak to raději zvažte, než do něj investujete.

Karlíček2 - (5) - 64.242 (?), 18.2.2010 18:55

pro Honzu..příspěvek nahoře má pravdu, je to nádherná záležitost, ale nepraktická..záleží také na jaký chov holuba bude..

host - 249.2 (?), 13.11.2010 16:02

Já jsem dlouholetý chovatel holubů, a mohu Vám říct, že sice je pravda, že bývá tento holubník nepraktický, ale lze ho vyrobit i tak, aby splňoval nároky na snadné čištění i kontrolu holubů. Můžete se podívat na mé stránky. Mám tam i fotografie mého holubníku. Jako dítě jsem měl holuby na půdě, nyní mám již několikátý sloupový holubník, a je to prostě klasika. A dravci vám aspoň dobře trénují holuby, a naučí je létat. Bez ztrát se v takovém chovu neobejdete, ale i dravci do přírody patří... 

Miroslav Matula

host - 60.26 (?), 14.11.2010 18:28

take jsem ho kdysi postavil kdybych ho stavel znovu tak ho udelam na sloupu pohyblivy aby se mohl pomoci jednoducheho navijacku a lanka spustit k zemi

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz