Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?

host - 86.49 (?)
4.3.2017 6:47

Unavte psy venku. Tříhodinovou aktivní procházku s hrami a učením poslušnosti pejskovi nějaké hračky i nternetu rozhodně nenahradí. A na doma potom stačí obyčejné hračky po dětech - ty taky pískají a mají spoustu cancourů za které je můžou pejsci tahat. A ráno zase ven, odpoledne po práci zase ven a na dlouho.

Jinak - pejsek si chce hrát s člověkem a správnou hrou ho i mnohému naučíte.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 181.142 (?), 13.12.2014 19:59, zobrazeno: 19398x

Pozdrav všem! Máme nově půlročního psa, je velmi, ale welmi aktivní a po večerech dost prudí. I optala jsem se na cvičišti, co s tím. Instruktorka pravila kupte interaktivní hračku.Tak jsem naběhla nai nternet a zjistila, že jsou jich kvanta. Nejvíc asi zabírá zaoblená schránka na granule, ze které občas nějaká vypadne, a pes to zkouší a zkouší. Ale je to fakt taková bomba? Ví někdo??

Dík za zkušenosti :-)

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 114.253 (?), 13.12.2014 20:06

Pes potřebuje unavit, takže co nejvíce běhat po zahradě, pokud je doma, stačí staré hadry, ať si trhá a sem tam se s ním přetahovat, tenisák,gumovou kost.Schránka na granule mi přijde vhodná, když jde páníček pryč, ať si hraje a nesmutní.

host - 181.142 (?), 13.12.2014 20:50

To, co navrhujete, Tondo, máme, díky. Plyšáka ve tvaru přiblblého žlutého kuřete (kupodivu s ním jen cloumá a netrhá), přetahovací soustavu hadrů, pískací blbosti, na ven do zahrady syrové kosti k ohlodávání, míčky na aport,  kousací dřevo, procházky taky jsou. Je i starý pes a stará kočka, kteří drží odstup. Nicméně v případě deštiva a bahniva přece jen tolik pohybu venku nemá. A kam s tou vší mladou energií, že... Tak chci vědět, zda ony inter-hračky fungují.

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 114.253 (?), 13.12.2014 21:29

Tak to vám neporadím, jen asi čekat až vyroste a uklidní se devil. Máme taky čerta a má rok a už je klidnější, ale jinak byla taky hyper a zrušila sedačku a dalších pár věcí.

Hráběnka - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (391) - 181.142 (?), 14.12.2014 20:32

Omlouvám se za předchozí anonymitu, nebyla jsem přihlášená. Uvidím, zda se ještě někdo připojí se svými postřehy... Ten devil není překlep, že?laugh

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 114.253 (?), 15.12.2014 13:07

devil měl být takový:devil

host - 47.204 (?), 25.6.2015 11:07

Dovolila bych si souhlasit, řešila jsem něco podobného, nechala jsem se tu u Vás inspirovat, naše Bára dostala naděleno (hračka míček na pamlsky pro psy) k tomu nějaké pískací plyšáky a hle, jak je najednou zabavená.-))

Dlohá odpolední vycházka je samozřejmostí, ale moje boty již tolik nestrádají.

Takže všem děkuji za inspiraci a hezké léto :-) Radka

host - 86.49 (?), 4.3.2017 6:47

Unavte psy venku. Tříhodinovou aktivní procházku s hrami a učením poslušnosti pejskovi nějaké hračky i nternetu rozhodně nenahradí. A na doma potom stačí obyčejné hračky po dětech - ty taky pískají a mají spoustu cancourů za které je můžou pejsci tahat. A ráno zase ven, odpoledne po práci zase ven a na dlouho.

Jinak - pejsek si chce hrát s člověkem a správnou hrou ho i mnohému naučíte.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz