Antištěk - máte zkušenost?

host - 68.81 (?)
6.4.2017 9:25

Proti obtěžujícímu štěkání (vytí) psů není obrana, pokud jejich majitel nemá rozum. Úřady nepomohou, jsou naprosto bezmocné. Nezbývá než zvolit obranu útokem. Pokud použijete např. audiozáznam štěkotu a silnou aparaturou sousedovi oplatíte stejným hlukem, tak on naopak u úřadů uspěje. Já jsem však uspěl nelegálním postupem: Koupit Butyric acid, naředit vodou a pokropit u souseda maximum možného - dvorek, zdi domu, kmeny stromů, ploty atd. Pokud možno i interiér psí boudy a domu samotného. Pozor při manipulaci, nesmí dojít k potřísnění vašich rukou a vašeho majetku. Do týdne se soused odstěhuje i se psem a dům se stane neprodejný nejméně 1/2 roku. Je však možné, že věc bude vyšetřovat PČR, proto postupujte obezřetně a chytře.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 17.26 (?), 22.10.2014 15:37

Díky za názor, přesně takto by to mělo být. Super přístup :-))

host - 119.82 (?), 5.3.2014 21:18

Společník a kamarád není ponechaný sám sobě celých 24 hodin denně. Společník a kamarád je podle mého názoru vychovaný a tudíž nebude neustále štěkat. Taky mám psa a rozhodně ho nenechám celé hodiny štěkat.

host - 128.122 (?), 21.9.2014 9:34

Tak, to my máme pod okny 4 psy, dva labradory, křížence a jezevčíka a nikomu bych nepřála to, co zažíváme.S majitelkou není řeč, začne hysterčit, že psi jsou od toho, aby štěkali.Tak jsme to zkoušely domluvou asi pětkrát, je to opravdu vyčerpávající.Jednoho dne pozdě v noci, po další rozmluvě, na nás poslala svého opilého přítele, který nám začal vyhrožovat a rozmlátil nám dveře cryingnic se nevyřešilo, byly jsme na policii.Takže čoklové štěkali dál.Tak jsme zajely na obec.úřad, za starostkou a domluvila jí ona.    Samozřejmě jsme ty nejhorší sousedi, to mě je opravdu jedno, hlavně,že to mělo efekt a psi jsou v klidu a my se i vyspíme smileyVyřešit to jde, ale je to o nervy.  

host - 17.26 (?), 22.10.2014 15:36

Závidím Vám, že se Vám to podařilo vyřešit. Také se o to snažím, zatím však marně. Z úřadu, na který jsem problém nahlásila, přišly 3 úřednice, které nám oznámily, že se nejedná o týrání psa - vůbec nepochopily, že v tomto případě pes týrá sousedy. Ale nevzdáváme to.

host - 153.137 (?), 5.2.2015 19:26

Antistek nekupujte, su to vyhodene peniaze,  kupil som 2 a pes na to povecsiene  nereaguje, hlavne   ked moj   primitivny sused neda  svujmu   psovi   nazrat, zamerne chce  aby pes  otravoval a na hladneho  psa nic  nezabera, je nervozny a v kuse   brese.Antistek nic  neriesi,  bud sused  dostane poriadne po papuli  , lebo s nim sa inak  neda   nic riesit   a urady tiez  vela neporiesia, Je to katastrofa  ked   idot dostene  psa, a zneuziva  ho na svoje  psychpaticke ciele.

host - 68.81 (?), 6.4.2017 9:25

Proti obtěžujícímu štěkání (vytí) psů není obrana, pokud jejich majitel nemá rozum. Úřady nepomohou, jsou naprosto bezmocné. Nezbývá než zvolit obranu útokem. Pokud použijete např. audiozáznam štěkotu a silnou aparaturou sousedovi oplatíte stejným hlukem, tak on naopak u úřadů uspěje. Já jsem však uspěl nelegálním postupem: Koupit Butyric acid, naředit vodou a pokropit u souseda maximum možného - dvorek, zdi domu, kmeny stromů, ploty atd. Pokud možno i interiér psí boudy a domu samotného. Pozor při manipulaci, nesmí dojít k potřísnění vašich rukou a vašeho majetku. Do týdne se soused odstěhuje i se psem a dům se stane neprodejný nejméně 1/2 roku. Je však možné, že věc bude vyšetřovat PČR, proto postupujte obezřetně a chytře.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz