Dobry den,
chcem sa spytat ci niekto pozna blizsie tieto dva programy, idealne by bolo keby pracoval aj s jednym aj s druhym a vedel by ich porovnat. Cenovy rozdiel je markantny, graficky vystup, myslim, je tiez dost rozdielny aj ked neni najhlavnesi urcite na cloveka posobi (hlavne na zakaznika :)). Ale hlavne by ma zaujimalo ako su na tom..."zvnutra". Aku velku maju databazu rastlin, ake rastliny tam su, mnozstvo kultivarov, ci je sortiment pouzitelny v nasich podm. a da sa zohnat v CR a SR (predpokladam ze pri SP by to malo byt samozrejme a v RLA neviem), moznosti programu, databaza zahradnych doplnkov (fontany, trelaze, pergoly, lavicky atd.)zobrazenie v priebehu casu, sezonne zobrazenie. Atd.. Ake su proste ich klady a zapory, co v jednom je a v druhom nie... aktualizacie a pod.
Potreboval by som proste pomoct s rozhodovanim medzi tymito programami. Cenovy rozdiel je znacny, ak by boli zrovnatelne, nie je co riesit, ale ak by SP prevysovala o hodne RLA, asi by som si radsej priplatil.
Ako som videl SP je pouzivana ludmi co sa zivia navrhovanim zahrad, bol by som rad za pohlady z profesionalnej stranky. Dufam ze sa najde aj niekto kto ma vacsie skusenosti aj s RLA
Stano