|
Existuje broskvoň s tmavě červenými listy?, 2.6.2009 Dobrý den, zdravím a děkuji za odpovědi; ráda bych ještě věděla, zda mohu teď (kdy zrovna každý den prší) semenáček přesadit ven - je poměrně maličký, tak by asi měl větší šanci na ujmutí než na podzim. Také se domnívám, že by přes léto ve foliáku... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 1.6.2009 Ahoj melounáři,
zdravím! Také jsem nevydržela a zakryla sazenice bílou fólií, ráno je pěkná kosa. Včera jsem je kontrolovala, a zdá se, že se jim dobře daří. Ovšem dnes ráno mne ve zprávách nepotěšili - takhle chladná rána mají být až do konce... celý příspěvek > |  |
|  | Andělika archangelika, 29.5.2009 Dobrý den, bylinkáři,
pěstujete někdo tuto bylinu? Jak se o ni staráte a k čemu se hodí? Díky, Helena |  | Existuje broskvoň s tmavě červenými listy?, 28.5.2009  Zdravím všechny! Pokusím se vložit fotku semenáčku broskvoně s červenými listy, o kterém píšu výše. Přeju hezký (deštivý) den, Helena |  | Běloskvrnec tečkovaný, 28.5.2009 Dobrý den,
zdravím vespolek! Začaly mi krásně kvést růže, jaké však bylo mé zděšení, když jsem zjistila, že jsou květy komplet vykousané od těchto "potfor" (brouka jsem našla na netu). V jednom květu jich bylo zahrabaných mezi... celý příspěvek > |  |
 |
|