|
Třešeň dvoják, 22.6.2011 Jestli jsem dobře pochopil -boční zakrátit a větve které jdou do koruny odstřihat.Zatím ten troják vypadá děsně -doufám že vyroste nějaká slušná koruna. |  | Třešeň dvoják, 22.6.2011  Dobrý den, taky mám třešen dvoják (kordia 2 roky),předpokládám ustřihnout boční výhony a nechat ten středový terminál?Prosím o radu děkuji. |  |
|  | Nektarinka - škůdce, 27.5.2010 Tak jsem napatlal na kmínek "chemstop" a doufám že to je nahryzané těma mravencama. |  | Nektarinka - škůdce, 26.5.2010 Dobrý den, tak mravenci tam nějací jsou, tak "jdu po nich" co se týče lokality Perná- Pálava, co se týče plodů tak mám ještě krapet i větší,každopádně díky za radu Pavel |  | Nektarinka - škůdce, 26.5.2010  Dobrý den, něco mi vykusuje nektarinku-viz foto červivé nejsou.Poradí někdo. Děkuji Pavel |  | Nektarinka - poradí někdo?, 16.5.2009 Super, díky moc za radu Pavel |  | Nektarinka - poradí někdo?, 16.5.2009 Nikdo neporadí? |  | Nektarinka - poradí někdo?, 14.5.2009  Dobrý den, prosím o radu.Na na listech nektarinky vznikají "díry" viz.foto co s tím? . Děkuji za radu Pavel |  |
 |
|