|
Růže warm welcome, 25.5.2009 Děkuji za odpověď! M.Š. |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 24.5.2009 Hezký den, taky mi pokvete Sympatie, tu mám tedy ve velkém květináči, bohužel se mi ze spodu "vyholila", takže vypadá spíš jako stromková, ale nasadila v korunce 16 poupat, takže každý den s potěšením pozoruji, co se děje. S tou mrazovou... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 Dobrý den, asi z pohledu zkušených zahrádkářů naivní dotaz : když se na kompost dají jedovaté houby, otráví se kompost nebo se to rozloží? Muž našel nějaké žampiony na louce, ale nejsme si jistí, zda nejde o jedovatý druh, takže je ochutnávat... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 15.5.2009 Děkuji za pochvalu a děkuji i za poradu co se týče Eric Tabarly. Výborný nápad je zjistit si též zónu, narazila jsem na toto téma samozřejmě na helfmefind, ale nějak jsem dosud k tomu nepřihlížela.
Většinou se totiž, a asi nejsem sama, člověk spíš... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 11.5.2009 Dobrý večer, asi mě paní Lili nepochválí, jsem laik, ale mě by se do nádoby líbila růže Eric Tabarly, má být dlouho kvetoucí, pnoucí, vonící, no prostě super. Tedy dle helpmefind. Co udělá v nádobě je otázka, další otázka je kde ji sehnat. Má-li... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 11.5.2009 Dobrývečer, myslím, že žloutnoucí listy se žilkami jsou nedostatek nějakého prvku, např. železa,/chloróza, kdy je příliš vysoká hodnota pH půdy - vysoký obsah vápna, železo se pak usazuje v půdě a je pro rostlinu nepřístupné, nebo i přemokření.... celý příspěvek > |  | Solitérní růže, 3.5.2009 Já tomu moc nerozumím, ale úžasná růže je Westerland. Je keřová a kvete oranžovo lososově, opakovaně a jemně voní. Pěstitel Kordes, ale dá se sehnat i vČesku. Já ji mám chudinku v mokré půdě a ve stínu, ale ona se moc snaží a krásně kvete. Není však... celý příspěvek > |  | Růže warm welcome, 3.5.2009 Dobrý večer, našla jsem si na internetu růži warm welcome, chtěla bych se poradit, zda by tato šla do truhlíků na balkon a též, má-li někdo vědomost, kde by se dala koupit.Děkuji za odpovědi. Štroblová |  |
 |
|