Příspěvky uživatele - PP.

Zásilkový obchod Konvičková - prosím o reference, 6.2.2025
Takhle se projevuje tržní systém.
Ledový salát, 2.2.2025
To jsou zase moderní intrnetové rady. Nevidím rozdíl když se list roztrhne, nebo uřízne. Mimoto se dá použít keramický nůž. Brzy napíšou, že ten salát nakrájený nožem je zdraví škodlivý. A po čase to uvedou opačně.
Přesazení révy, 1.2.2025
Tak starou révu nepřesadíte. Asi.
Kanadské borůvky - pěstování, 24.1.2025
Už je to vyzkoušené. Jáma 50 x 50 x 50 cm, vystlat pevnou folií a asi 15 cm nad dnem propíchat do boku, ne dno, aby se udělala vanička. Substrát rašelina, trochu písku, může být přídavek mulčovací kůry. A hlavně každoročně hnojit před květem, po... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Jen k jednomu aspektu z mnoha v původním dotazu. Doporučuje se skleník situovat delší osou, tedy hřebenem ve směru sever-jih. Ovšek pokud bude někdo stavět skleník přistavený, s chalupou těžko otočí. Já to mám na frajplace přesně opačně, tedy ne... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Mnoho otázek, lehce infantilní veršíky, málo odpovědí. To zajímá leckoho, ale je to na disertační práci. Na otázku "jestli" zní odpověď "ano". Ostatní některé zodpoví strýc Gůgl a nebo základní zahrádkářské knihy z minulého tisíciletí, jako například... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Tak mi připadne, že se v tom nějak zbytečně popelíte. Sazenice byly v pořádku, jak má být kelímek prokořeněný nevíme. Není důvod se v tom rýpat.
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
To, že velikost nádoby musí být přiměřená velikosti sazenice. Nemůžete pikýrovat výsev do kýble, nebude prosperovat.
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 20.1.2025
To záleží na poloze a umístění skleníku. Osobně mám zkušenost, že ředkvičky ve skleníku jdou zjara špatně. Nejdřív neklíčí, protože je chladná půda, pak vybíhají, protože je tam horko. Teplomilné zeleniny lze tak nějak od poloviny, snad i začátku... celý příspěvek >
Počasí 2025, 17.1.2025
Inu já to mám rád tak, když v zimě je zima a v létě léto etc. Když to nějak srovnám, letos prakticky od prosince mrzne. Dobré je, že furt a ne hodně. Říká se když nedrží leden, nedrží ani jeden, tak se dá doufat, že zima ještě chvíli potrvá. Ano, s... celý příspěvek >
Velmi raná paprika, 6.1.2025
Hledejte papriky s menšími plody, žluté barvy. Ve vaší poloze nejsou moc vhodné F1 hybridy. Mám dobrou zkušenost s Amy, je u mně základem. Ve skleníku 550 mnm.
Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 4.1.2025
Používám trubkovou konstrukci ze starého folníku. Přes ni natáhnu běžně kupované sítě. Výhoda je, že se dovnitř dá vstoupit a pohodlně sklízet. Je ale nutné nenechat žádnou skulinu, škvíru a pečlivě přikotvit k zemi. Jinak tam vlezou. Někteří sousedi... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 3.1.2025
Chodí až na náves, sežerou všechna poupata růží...
Špičaté zelí, 1.1.2025
Pourovo polopozdní je určené na krouhání a pozdní na uskladnění - asi. Jako kruhárenské je výtečné a ani jsem jiné nepěstoval. Když jsme letos museli zelí na kysání koupit nakrouhané, výsledek není tak dobrý. Chuťově je v pořádku, ale je hrubé a... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 1.1.2025
OT. Pak trochu nechápu, proč pořád řešíte řecký salát do nějž se zelí nedává, ve vlákně o špičatém zelí.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika