|
Jak pěstovat Oleandr, 27.3.2012 Prosím poraďte, do jaké zeminy přesadit Oleandr? A jakým hnojivem hnojit? Dočetla jsem se, že je mu nejlíp na jižní straně a že chce mít stále vodu v misce. Je to opravdu tak? Nespálí se mi? |
 |
Starkl - zkušenosti, 10.1.2012 Já třeba ani nebudu objednávat všehno. Zatím jsem vypsala jen to, o se mi líbí. Kdybyh sehnala někde jinde jen něco, tak by mi to taky třeba stačilo :-) |
 |
|
 |
Starkl - zkušenosti, 10.1.2012 Konkrétně se mi líbí Čokoládové Víno Akebia Quinata, Japonská Popínavá Hortenzie Schizophragma Hydrangeoides ´Roseum´, Voňavý Hvězdičkovitý Plamének Clematis Mandschurica, Papratka Červená Athyrium ´Ursula´S Red´, Pestrolistá Popínavá Hortenzie... celý příspěvek > |
 |
Starkl - zkušenosti, 8.1.2012 Jenže já prohledala internet křížem krážem a nic jsem nenašla :-( |
 |
Starkl - zkušenosti, 7.1.2012 Já jsem právě taky vždyky říkala, že od Starkla nikdy nic neobjednám, že ty fotky jsou přehnané, ale když ty rostlinky co se mi líbí jsem nikde jinde nesehnala |
 |
Starkl - zkušenosti, 7.1.2012 Přišel mi nový katalog Starkla. Líbí se mi tam spousta rostlinek, které na jinde na internetu nemůžu sehnat. Přemýšlím, jestli mám od Starkla objednávat. Jaké máte s tímto zahradnictvím zkušenosti? |
 |
Jak pěstovat Amaryllis?, 24.10.2011 Děkuju |
 |
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011 Tak to jsem opravdu netušila, že mnou objednané kytičky nejsou Amarillysy. Pokojovým rostlinám totiž vůbec nerozumím.Mockrát Vám děkuju za upřenění. Ještě mi prosím poraďte, jestli mám ty cibule bo zasazení zalít nebo ne. |
 |
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011 Nevím, proč tak slovíčkaříte. Zrovna tenhle odstavec jsem četla několikrát a stejně jsem z něj nepochopila, jesli mám cibulku zasadit hned nebo až v tom lednu. Taky jsem nepochopila, jestli ji mám po zasazení zalít. |
 |
Jak pěstovat Amaryllis?, 23.10.2011 Ano, tady jsem si to pročítala, ale stále mi není jasné, jestli tu cibuly, která mi přjde, můžu zasadit hned. Případně jak ji před zasazením uskladnit. |
 |
|
 |
Jak pěstovat Amaryllis?, 22.10.2011 Objednala jsem si 2 cibule Amaryllis (minerva a Gracilis), ale nějak si nejsem jistá s jejich pěstováním. Třeba kdy mám zasadit cibule do hlíny? A mám je rovnou zalít? Kam je umístit?... |
 |
Druh Clematisu, 16.9.2011  Poznáte, o jaký druh Clematisu se jedná? |
 |
Co se mi to stalo s Jostou a s rybízem?, 16.9.2011  Nevíte co se mi to stalo s Jostou a s rybízem? Dá se s tím něco dělat? |
 |
Čemeřice - kdy a kam přesadit, 26.7.2011 Dobrý den,
z důvodu teréních úprav bych potřebovala přesadit čemeřici. Kdy je nejvhodnější doba pro přesazení? A kde se jí daří nejlépe? Má raději sluníčko, nebo raději trošku stínu? |
 |
Jakou popínavku vybrat?, 8.7.2011 My ten plevel nejdřív postříkáme Roudapem, až potom bysme chtěly sázet. Takže rostlinky budou mít chvilku šanci alespoň na zakořenění, ale ten plevel tam zase vyroste znova, tak bych právě potřebovala něco, co ce rychle rozroste. |
 |