Příspěvky uživatele - Chalupář

I toto je Mountfield, 23.8.2009
Je škoda, že dobré křovinořezy Oleo-Mac prodává v ČR zrovna MTF. Nedávno jsem si všiml, že se je sem někdo snaží vozit a prodávat oklikou přes Polsko, ale jak je to pak se servisem, to netuším.
Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 20.7.2009
To asi těžko, protože jestli jde o firmu Oregon, která vyrábí řetězy do pil aj., tak tu založili ve 2. polovině 40. let v Portlandu ve státě Oregon Američané Cox a Gray.
Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 20.7.2009
O tom, že je firma s počtem zaměstnanců 21 - 50 a základním kapitálem 1 milion DKK "velká", se dá s úspěchem pochybovat (kompass.com). Satelitní fotografie ukazuje areál o velikosti malinkého JZD.
Zkušenosti s motorem Briggs 5,5 HP, 20.7.2009
Vytlačené gufero je banalita, horší bude ta klikovka. Číslo náhradního dílu byste podle modelu a verze motoru asi našel na webu briggsandstratton.com, ale pravděpodobně to nechcete rozebírat sám, pak bych místo Mountfieldu zvolil autorizovaný servis... celý příspěvek >
Roundap, 15.7.2009
Smrky ani zlatice glyfosátem zředěným podle návodu nezahubíte, ani kdyby na ně postřik nedopatřením mírně zalétl, leda snad tu a tam zežloutne jehlice nebo list. Prakticky je aplikace glyfosátu velmi jednoduchá - stačí postřikovat ve výšce do... celý příspěvek >
Stroje danske značky Texas. Zkušenosti?, 12.7.2009
Pila TS450 mi nápadně připomíná čínskou pilu Hecht 945 (v železářství stabilně za 4000 Kč).
Růže na loubí, 10.7.2009
Čím to poroste rychleji, tím lépe... Měl jsem pro to předpěstované pnoucí růže "Pink Showers" a "Climbing Goldfinch", bohužel jsem jim na jaře nemohl věnovat dost pozornosti a napadly je mšice a houbová onemocnění. K postřiku jsem... celý příspěvek >
Roundap - Roundup, 9.7.2009
Teoreticky by se to dalo zrýt ihned, jakmile začnou být na původním porostu vidět známky usychání a uvadání, ale (jak už jsem tu tuším ventiloval) nejlépe je počkat, až původní porost zežloutne a nadobro uschne - tou dobou je už zetlelý i jeho... celý příspěvek >
Růže na loubí, 9.7.2009
Rád bych si nechal poradit od zkušenějších růže na popnutí loubí. Loubí by mělo vypadat jako tunel asi 2 m vysoký, 4 m dlouhý, 2 m široký a důležité je, aby vegetace pokrývala i "strop". Břečťan, přísavník a rdesno už máme všude, kam se... celý příspěvek >
Doba odbourání Bofixu, 8.7.2009
Nahlédněte do přibaleného letáku s návodem k použití
Vrtací a sekací kladivo, 7.7.2009
Brilantní nápad
Betonova koryta z poradu, 7.7.2009
Svého času jsem něco podobného zahlédl v televizi, používaly se k tomu plastové kyblíky od barev. Menší se obrátil dnem nahoru, z většího se uřízlo dno, pak se nasadil na ten menší a do vzniklé mezery se lil beton a házely staré hřebíky místo... celý příspěvek >
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 6.7.2009
50 cm se mi zdá málo, to se dává na jižní Moravě, já jsem to dával v 420 m n. m. do hloubky 80 cm, nad trubku jsem dal 10 cm polystyrenu a i tak to v zimě před odjezdem pro jistotu ještě vypouštím. Nejlepší asi bude poptat se po okolí, jak to mají... celý příspěvek >
Obsluha dvoutaktového motoru u křovinořezu, 4.7.2009
Jen bych ještě dodal, že pro zahradní techniku se nehodí olej pro dvoutaktní motory M2T, který se prodává na každé pumpě a který se lije do Pionýrů, Trabanta, Warťase atp., ale je třeba použít o třídu vyšší olej, např. červený Castrol Garden 2T,... celý příspěvek >
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.7.2009
Do 2 tisíc by se asi dala sehnat použitá Sigma Nautila.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika