|
Rajčata 2024, 11.2.2024  Veľmi ďakujem, skúsim to tak. Zatiaľ som hnojila len Vitality komplexom a s Alga 600. Začínajú sa vyťahovať. Už aby boli slnečnejšie dni, Mám ich trochu veľa na to aby som zvládla všetky dostatočne doodatočne prisvetľovať:) |
 |
Rajčata 2024, 11.2.2024 Pán Milan, mám hnojivo Kristalon(rajce paprika). Vedeli by ste mi poradiť ako ho nariediť pre vyše dvojmesačné rajčiny s pukmi? Niektoré puky mi opadli.Veľmi ďakujem (7,5-12-36) Uvažovala som nad tretinou alebo stvrtinou odporucaneho riedenia |
 |
|
 |
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna, 11.2.2024 Dobrý deň chcela som sa spýtať, či teda z tých najväčších semienok z lidlackeho cherry mixu vysli fakt nejake bifteky alebo nakoniec vyslo to co bolo deklarovane na sacku? Ak teda si to po tej dobe pamatate:) ´dakujem:) |
 |
Předpěstování košťálovin, 9.2.2024 Mne to zobrazuje dobre(v prehliadači Brave). Určite to červené bude kel(kapusta) Red Russian. Je to veľmi mrazuvzdorný kel, mal by byť dosť sladký a jemný oproti iným listovým kelom(kapustám). Mám ho len som ho ešte nechutnala |
 |
Předpěstování košťálovin, 8.2.2024 Nie je to kel Russian Red? Alebo niečo ako mizuna a pod. ázijské? Red Russian som zasadila az v novembri drobne rastlinky a s malým plastovým tunelom zvládol aj -10, ale je spomalený, čo je normálne. |
 |
Hálky na malinách, 8.2.2024 Ďakujem, všetko o čo bolo treba som zrezala a spálim. v tých hrčiach som nenašla žiadne larvy ale možno ešte nie je vhodné obdobie, neviem. Ale našla som články o krasoňovi ostružinovom ktorý tiež sôsobuje takéto hálky (Agrilus cuprescens). Ja som... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 7.2.2024 Honey Moon som este nemala ale Rose Crush vsade ospevujem :) uzasne chutne, odolne plesni a veelmi urodne, velke mnozstvo plodov z jednej rastliny. zacali mi ale rodit trosku neskor. Crimson Crush ma vobec tak neoslovilo chutou ani plodnostou aj ked... celý příspěvek > |
 |
Hálky na malinách, 7.2.2024 Dobrý deň tiež mám hálky na Tayberry ale hrče sú aj tesne nad zemou tak ak to zrežem tesne pod tým tak z kríka zostane len koreň a možno 2cm stonky, myslíte že to môže ešte vyrašiť nové výhony aj po takom radikálnom zrezaní? Ďakujem |
 |
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 6.2.2024 ano, ta aplikacia je pouzitelna na smartfonoch, tabletoch... určite nie je najpresnejšia ale verím že aspoň orientačná, medzi svetlom zo sansi a obycajnou LED19W mi to vždy ukazuje obrovské rozdiely, určite aj ten uhol má vysoký podiel ale aj iné.... celý příspěvek > |
 |
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 6.2.2024 Tie moje sa tiež so mnou nenudia, myslím že ich dostatočne stresujem presúvaním 2x denne z miesta kde im svietim na okná a späť:) |
 |
|
 |
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 5.2.2024 Dakujem a aké sú staré/veľké? moja je tak 10cm vysoká? Sansi 15W je ekvivalent 200W ale ma ovela silnejsi efekt ako bezna ziarovka, Vyssie som popisala rozdiely v tých hodnotach. Aj hodnoty obyčajnej LED som porovnávala, teraz pozerám že tá obyčajná... celý příspěvek > |
 |
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 4.2.2024 Ďakujrm za skúsenosť:) Presne. Aj mne bazalka v pohode zvláda silnejšie svetlo. a koľko hodín denne im svietite? aké sú staré cca? |
 |
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 4.2.2024 Dobrý deň, tak tento rok viac experimentujem s prisvetlovaním sadeničiek paprík a rajčín. Po tom ako som premiestnila sadeničky paprík z krabice s LED pasikom 6000K (alobal bol po všetkých stranách) a dala som zopár sadeničiek pod 15W Sansi grow... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2024, 17.1.2024  Ja som niektorým už vyštipla kvietky, lebo este na to nie su dostatočne veľké a silné. Napríklad na tejto Rose Crush tiež vidím súkvetie. Idem ju dnes presadiť. Ale asi by ste takejto rastlinke este neodporúčali nechať kvietky, že? |
 |
Rajčata 2024, 17.1.2024 Super, veľmi ďakujem za podrobné info :) (moje sa už trochu vyťahujú tak vidím že potrebujem navýšiť svetlo) |
 |