|
Vinná réva - Ivančice, Brněnsko, 6.4.2021 Já letos koupil Krystal a Iza Zaliwska. Zahradu mám severně od Brna. Podle toho, co jsem zde vysledoval, pro naše podmínky je třeba sázet rané odrůdy aby stihly dozrát a samozřejmě také aby byly odolné vůči jarním mrazíkům |  | Moniliový úžeh a hniloba peckovin 2018, 18.3.2019 O uplynulém víkendu jsem koupil a zasadil Goldrich. V zahradnictví mně bylo řečeno, že je částečně mrazuvzdorná a částečně samosprašná. Ale ted se se dočetl, že potřebuje opylovače, nejlépe Sundrop. Tuto ale vy vsazenu nemáte. Jak je to tedy s... celý příspěvek > |  |
|  | Kde koupit kvalitní ovocné stromky (zásilkové zahradnictví)?, 13.11.2018 Kousek od kuřimi, cca 10 km je v Brně-Kr.Poli (je to vidět z obchvatu) Zahradnictví U Mašků. Stromky berou od pěti dodavatelů a výběr mají velký, za mě palec nahoru |  | Zahradnictví Spomyšl, 12.11.2018 Loni na podzim jsem si objednal 9 stromků ze Spomyšle, nejlepší z nich byla broskev Radost na podpníku Adesoto, velký stromek s korunkou, ale měli ho dodaný ze Slovenska. Mejhorší byl slivon Hollywood, byla v půlce nalomená, ale obrostla zespodu.... celý příspěvek > |  | Roubování akuvrtačkou, 2.11.2018 Děkuji za překlad |  | Roubování akuvrtačkou, 30.10.2018 Innesto a foro meccanico
Bohužel je to v italštině, takže kdo umí, mohl by přispět nějakým překladem. Asi v 10 minutě pán předvede, že umí roubovat i normálně. Na konci jsou výsledky po 40 a 60 dnech, že se něco chytlo
|  |
 |
|