|
Moruše, 19.6.2019 Na mé moruši byly na třech roubech samčí květy, na čtvrtém je jeden malý samičí. Všechny rouby jsou ze stejného plodícího stromu. Jana |  | Moruše, 10.6.2019 Teprve teď jsem si všimla, že v mém příspěvku není odkaz, který jsem tam dávala. Tady je citace:
Proč morušovník neplodí? Pěstování, opylování a škůdci moruší
24. 03. 2015 |
Co způsobuje, že na moruši, kterou mám na zahradě 14 let, se... celý příspěvek > |  |
|  | Moruše, 8.6.2019 Já taky hledám, ale rozumím tomu čím dál tím míň. Dočetla jsem se, že záleží na tom, z které větve roub odeberete. Myslíte, že je to pravda? Jana
|  | Chřadnoucí meruňka, 8.6.2019 Petře z H., jak to dopadlo s vaší merunkou? Ta moje začíná vypadat dost podobně. Jana |  | Chřadnoucí meruňka, 8.6.2019 Děkuji za reakce. Půda je spíš těžší, podnož Wagenheimova, což je, myslím, jedna z těch vhodnějších. To padlí na listech mě překvapilo, na merunce jsem ho ještě neviděla, ale na jiných rostlinách vypadá úplně jinak. Postříkala jsem Talentem. |  | Chřadnoucí meruňka, 7.6.2019  Dobrý den, využívám vlákna a prosím o radu: Mám meruňku Harogem osm let. Je ošetřovaná proti moniliové spále a doposud dobře plodila.Letos je znovu obalená plody (ještě jsem nestihla probírku), ale listy se svinují, některé žloutnou (ESFY?) a na... celý příspěvek > |  |
 |
|