Příspěvky uživatele - deerslayer

Už postřik na kadeřavost?, 27.2.2013
Mirek-máte vzdialenú záhradu... alebo veľa broskýň? 
Už postřik na kadeřavost?, 26.2.2013
Dnes bolo pekne, slniečko svietilo... tak som broskyne strekol...
Medvedí cesnak, 25.2.2013
teraz som zistil, že semienka má firma Vilmorin... napríklad v Baumaxe
Švestky v sezóně 2012, 22.2.2013 Obsahuje fotku
niežeby tak slabo slivka zarodila... alemarhule z hornej časti už boli dávno obrané
Cizrna, 17.2.2013
Cizrna - cícer baraní, je relatívne teplomilná rastlina, obľúbená napríklad nad Blízkom Východe, ale raste i u nás, napríklad obyvateľom Čachtíc (možno ste počuli o Alžbete Báthoryčke) sa hovorilo cíceráci. V mojej rodnej obci sa tiež pestoval cícer,... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 13.2.2013
dal som sa ukecať... Zlatavu som dnes kúpil v Kauflande...
Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013
No, považujem ten lunárny kalendár za takú módnu záležitosť... Lunárny kalendár, Gangnam style, EMO, Depeche Mode, Michael Jackson, Mayský kalendár, Y2K,...reálne neoveriteľné... navyše ja, ktorý sa dostanem na záhradu 2-3x do týždňa (skôr 2x),sa... celý příspěvek >
Mýtus Strýmka, 11.2.2013
nezrelé švestky sú pochúťka 
Jahodnik, 11.2.2013
Môžete nám napísať aj viac?Chuť, množstvo plodov, veľkosť...
Nejchutnější rajčata, 11.2.2013
Na rozdiel od väčšiny prispievateľov ja som s Perúnom spokojný, rodí pravidelne, intenzívne, chutí nám... snáď len že pri prezretí je náchylný na praskanie.Rodine chutí viac ako Ildi... názor 5ľudí. 
Jahodnik, 11.2.2013
už je to asi 5 týždňov, ale ešte som ten kelímok nezrušil
Jahodnik, 11.2.2013
Temptation a Grandian mi nevyklíčili... iba mesačná jahoda Rujana..
Nezabúdli ste na sýkorky?, 2.2.2013
Tiež sme na chalupe nasypali sýkorkám slnečnicu... a objavili sa v krmítku 2 ďatle (strakapoud), nie naraz... čo za vtáčiky sú na č.7-8? Boli tiež, ale neviem, čo sú zač...
Plumcot Melitopolski, 2.2.2013
Melitopolski mal navrubľovaný pán Paľo v Senici, vrúble mal odo mňa, mne sa žiaľ nechytili----
Pěstování rajčat 2013, 28.1.2013
Dnes som videl v Bille paradajky označenéako Kumato... teoreticky čierne, ale ešte dosť zelené... veľké (myslel som, že Kumato je mnešie, resp.cherry)...4ks za 2,49€.  ...keby predávali na kusy, kúpil by som jeden... ale takto 4ks... obávam sa,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika