Příspěvky uživatele - deerslayer

Jak se zbavit mechu, 2.4.2013
žiadne nové rady-skúsenosti? Machmi potláča porast lucerny(vojtěšky), porast výrazne redne... a nie je prestarnutý...
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 1.4.2013
Pani Jiřina, mohla by ste vysvetliť, kde ste na tej Vitele viedla rez? a Rovno alebo šikmo?
Jablko Red Devil, 27.3.2013
Tak mi kolega doniesol 4 vrúble, už aby bolo lepšie počasie 
Vrúbľovanie a teplota, 24.3.2013
Je to možnosť... ale teraz to vykopať, zsadadiť a zavrúbľovať? Stromček bude mať dosť roboty, aby sa sám prijal... jedine zavrúbľovať v prírode... a na jesen ho zobrať...
Vrúbľovanie a teplota, 24.3.2013
Hm, však nemám skoro do čoho tú višnu navrúbľovať... mám 2 čerešne, cca 20 a 15 ročné... ale nejaké mladé výhonky, na ktoré by sa dali vrúble nahodiť... sú až hore v korune... ato je blbosť... alebo odrežem nejaký konár 10-12cm hrubý a dám tam... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 22.3.2013
Nemám skleník, ani foliovník... ale chcem dať pod holé nebo zopár sadeníc menej vzácnych pre troma zmrznutými...
No, my nesušíme, takže 40-50 sadeníc stačí pre 5ľudí, ešte sa aj svokrovcom ujde občas .Budem sa na to sušenie pozrieť zbližša... ako na to, čo potom s tým 
Vrúbľovanie a teplota, 22.3.2013
Ja som dnes bol u manžekinho kolegu si zobrať vrúble z hrušky..neviem, aká odrod, zelené, tvrdé, dlho vydržia... len ja mám sad trocha vyššie položený, takže ich šupnem ešte na 2 týždne do chladničky a potom ich dám... aby neboli vrúble popredu vo... celý příspěvek >
100ks?to dodávate do Tesca?
Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 17.3.2013
Marhule tam boli nádherné
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 4.3.2013
Mr.Big, tiež som s výsevmi z januára na tom tak, ako vy... rastú, ale na odobranie odrezkov to nevidím... možno ak sa mi koncom marca/březen budú zdať príliš bujné či vytiahnuté... NEbolo slnko, dni zamračené...
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.3.2013
Veľmi pekná úroda... a nielen Lunga... môžete nám stručne priblížiť tie ostatné... a hlavne: Čo s tým všetkým robíte???
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Slivka neviem, v dobe, kedy som ju kupoval, som na take detaily nedbal... švestkomerunka...sú vrúble švestky a merunky na divokom odkopku nejakého špendlíku či čo to bolo... to vrúbľovanie... som sa vtedy učil... a ten marhuľovým výhom rastie dosť... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013 Obsahuje fotku
Kurník, tak teda neuspechy neuvádzam, alepochválim sa...
Už postřik na kadeřavost?, 27.2.2013
Pán Mirek, máte pravdu. Ľudia stonajú, koľko bolo túto zimu snehu a ako mrzlo... ale pamätám si zimy, že bolo aj -25 až -30, snehu toľko, že smedo školy nechodili, ale tie zimy boli aj slnečné! Fakt je, že letá neboli tak extrémne horúce, veď ak mal... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika