|
5 TOP odrůd jabloní, 7.3.2018 Ahojte,
dakujem za rady. Coxova a Jonathan na mm106 a pridal som aj golden na m26.
o narocnej chemickej ochrane viem, idu vedla vinicu, predpoklad - fungicidna ochrana bude pred a po kvete zaroven s "rezistentami" a vela pripravkov je... celý příspěvek > |  | Podpnik St.Julien pre Broskyne, 6.3.2018 Ahojte,
podpnik St.Julien A pre broskyne?
..Konkretne odroda Amsdenova, maju ju v ponuke v Caklove.
Ake mate skusenosti s tymto podpnikom pre broskyne? Pripadne, ake su vase nazory na tento podpnik pre broskyne?
|  |
|  | 5 TOP odrůd jabloní, 6.3.2018 Ahojte,
inspirovany touto diskusiou, idem objednavat "narocne chutovky" (z Caklova).
Jonathan mam na vyber - mm106 alebo M7?
Moje podmineky: Nitra, juhozapadny zatravneny suchy svah, <200mnm, na ktorom podpniku bude najodolnejsi... celý příspěvek > |  | Přikrývání stromků, 28.2.2018 pan IH, dakujem za objasnenie, este len zacinam, tak mi suvislosti sem-tam unikaju :D
viac sa bojim o mlade/na jesen vysadene (hlavne spendlik, vama a vinic) ktore som zostrihol asi skorej, uz zaciatkom februara |  | Přikrývání stromků, 28.2.2018 pred rokom bolo u nas -23 a v lete radost a redhaven zarodili.. preco myslis ze im to teraz uskodi? |  | Kalipso, 27.2.2018 "Ako je u vás na tom s odolnosťou na šarku Hanita?"
hanita je mlady stromcek z plantexu na st.julien, minuly rok boli 2 plody, oba zjedene este pred uplnym dozretim, chutovo oproti lepotice a najbolji neporovnatelne, velkost polovicna. odolnost... celý příspěvek > |  | Kalipso, 20.2.2018 nepochopili sme sa, nenapisal som to jednoznacne. pytal som sa na porovnanie opal/kalipso ze ktoru z nich dosadit ku katinke a hanite.
dalsie slivky co mam - lepotica, najbolja, tipala, toptaste, topend plus, haganta, spendlik. na jesen este... celý příspěvek > |  | Kalipso, 19.2.2018 150-200 metrov, telpy a suchy juhozapadny svah, Nitra okolie |  | Kalipso, 16.2.2018 zahradkari,
ako je na tom u Vas Calypso s odolnostou voci sarke?
Comu dat prednost? Opal alebo Calypso? Ich porovnanie? - plodnost, rast, chut..
Co by ste dosadili ku Katinke a Hanite? |  | Korene vs. stavby, 13.2.2018 cize povodny zamer - M26 jeden meter od rezervoaru je blbost.. dakujem |  |
|  | Korene vs. stavby, 13.2.2018 Ahojte,
v akej vzdialenosti sadit jablone od stavieb? ake su vase skusenosti?
konkretne..zapustena vybetonovana nadrz na vodu, do akej vdialenosti od nej mozem vysadit jablon? na podpniku m26, mm106/111, A2? pripadne hruska na... celý příspěvek > |  | Asimina Triloba, 12.2.2018 ahojte,
viete poradit kam ist kupit asiminu? pripadne eshop. nieco spolahlive, rastlinka je celkom drahy experiment :)
vdaka |  | Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 11.1.2018 Ahojte,
dakujem za rady.
Aky ma Jana habitus? Prve rozkonarenie sa mi zda nejak nizko...
vyviazanie o konar - samozrejme docasne riesenie, ten konar som planoval dat prec |  | Hádanka, 9.1.2018 podla popisu shalimar a lucy (topaz x fuji - sadil som na jesen) ale podla fotiek som strateny uplne :D |  | Rana na spiciaku burlatu, 8.1.2018 Dakujem :) |  |
 |
|