|
Příspěvky uživatele - TomNR
|
 |
 |
Sezona výsadby ovocný stromků začala, 2.11.2018 U mna koniec vysadby,
berlepsove reneta mm106, krasava m26, bohemika semenac, opal myros, radka semenac, leskora na zel ringlote.
Aby som mohol vysadit dalsie, najprv treba nieco vykopat. Topend plus po 2 urodach asi nahradi desert a dalsi horuci... celý příspěvek > |  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 23.10.2018 pan Hlavaty, dakujem za info, nojabrskaju som vybral hlavne na zaklade vasho hodnotenia. na vysacke je skrateny nazov podpniku - vid foto. silny rast mi vyhovuje, miesta bude mat dost.
.213 a adesoto, adesoto by mal byt slivkovy podpnik zo... celý příspěvek > |  |
|  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 22.10.2018  z plantexu, tak myslim ze vysacky su v poriadku. pyrus comm je hruska, nie?
|  | Sezona výsadby ovocný stromků začala, 22.10.2018 ahojte,
u mna nove:
z ovocnej skolky pebefruct: fenix a star red gold na mandli, fuji a starkimson na mm106
z plantexu: snow queen na montclari, nojabrskaja na podpniku \"Pyrus comm. Kirchensa\" - vie niekto viac o tomto podpniku? a... celý příspěvek > |  | Desert, 11.10.2018 Desert ma Arbia len na m9.. |  | Desert, 10.10.2018 ahojte, hladam, no neuspesne, ak viete, prosim poradte eshop s desertom, idealne na m26/mm106. dakujem. tom |  | Broskvoň pro okrajovou lokalitu, 5.10.2018 z predavanych odrod su kvalitne vsetky - pokial riadne vyzreju, skor sa zemerajte na vyber spravneho podpnika. zakladom je aby stromcek prosperoval.
u mna je velky rozdiel medzi podpnikmi broskyna, mandla, st.julien a... celý příspěvek > |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 17.9.2018 Ok, dakujem za info, zajtra oberem. Este otazka, v pivnici mam 19stupnov..oplati sa tam uz dat ovocie? |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 17.9.2018  Kedy obrat a degustovat? Prva uroda. Vdaka. Tom |  | Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 17.9.2018 Krasna uroda pani.
Moja boskova na duli, prvorodicka,
kedy obrat a degustovat kralovnu?
Z foto je jasne ze postupnym ochutnavanim to nepojde ;)
Neboli zapalky, tak pre ucel foto je tam antikrtkovska plechovka
Tom |  |
|  | Zasychání koncových větví jabloně - je to spála?, 24.8.2018  Ahojte,
uschla cela jablon, prezila aj horsie sucha ako tento rok. Jednotlive konare usychali uz viac rokov.
Co je pricinou?..a asi to najhlavnejsie, je mozne na toto miesto na jesen vysadit kostkovinu/peckovinu?
dakujem, Tom |  | Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 7.8.2018  cernice sa daju pestovat aj na drotenke po vinici
|  | Špendlíky, 5.8.2018  Ahojte,
Spendlik zlty na myrosi, vysadba jesen 2017, doteraz prosperoval, teraz mu uz opadavaju listy. Je to normalne? |  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 1.8.2018  Prva normalna uroda (minuly rok bolo len par plodov).
Stavnata a sladka makucka duzina, kyselsia supka je pri jedle prijemne osviezenie. Zamekajuce plody mi chutia viac ako spadnute, su "ostrejsie".
U mna s hanitou spokojnost velka.
Tom |  | Kvalitní letní jabloň, 23.7.2018 Ahojte,
priblizne porovnanie zberovej a konzumnej zrelosti desertu a gravstinskeho v rovnakej lokalite? Ako sa prekryvaju? Co zreje pred nimi? Vase odporucenie? |  |
 |
|
|
|