Příspěvky uživatele - vyslouzil

Změny ve fóru ++++, 20.7.2023
Dobrá práce, ale šlápla vedle. Pravdu má Petr. Pán 234.24 skutečně není IH. V čem Petr pravdu nemá, že bych s ním stál v jednom šiku. Je to hulvát. Že mám jiný názor, než lidé, do kterých se 234.24 sprostě naváží, na tom nic nemění. 
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023 Obsahuje fotku
Zrušily se soukromé zprávy". Oblíbená formulace některých účastníků ze Zahrady.com. Už zapomínají napsat jak to tehdy bylo. Usilovně se snažili prostřednictvím soukromých zpráv přetáhnout zahrádkáře do svého nového fóra Pane Vladimíre, jistě si... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 17.7.2023
Mne by zajímalo, co bylo opravdu důvodem proč všichni odešli. 1. Zrušily se soukromé zprávy 2. Zavedla se cenzura příspěvků 3 Zablokovala se závadná slova 4. Zablokovali se závadní diskutující 5. Rušily se příspěvky jen vzdáleně... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 16.7.2023
Máš pravdu, Petře, zapotřebí to nemám. Už si ani nevzpomenu, kdo mě to tu opakovaně vzpomíná a vyzývá, abych se vyjádřil, a to roky poté, co jsem se odmlčel.   No a tenTvůj slovník v příspěvku z 11,23 hod., to je jeden z důvodů, proč někteří... celý příspěvek >
Změny ve fóru +++, 16.7.2023
Okénko do historie: Od roku 2007 jsem na tohle fórum napsal přes 18 000 příspěvků. Pravda, ne se všemi jsem si padnul do noty, ale nemyslím, že bych se vyjadřoval hrubě či urážlivě. Troufnu říci, že mnozí je se zájmem četli a některým jsem i poradil.... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 14.6.2023
To má logiku, štěpování slaběrostoucích odrůd na slabou podnož vysoko je jen pro opravdu velmi dobrou polohu a půdu. A ani tam to nevidím jako výhodu, kmínek nevypadá pěkně a riziko, že se zlomí je větší. Bohužel,  příspěvky mohu vkládat jen... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 14.6.2023
Mohu se zeptat, pane Waltře, proč odrůdy, které Vám nevyhovují, přeroubováváte na pařízek a ne v korunce s ponechání tažných větviček? Ztratíte tím, podle mě, min. jeden rok. Navíc vytvoříte výrazný nepoměr mezi kořeny a nadzemní částí, což je pro... celý příspěvek >
Černá plíseň na hlíně trávníku, 14.6.2023
Problém trávníku, pravidelně zásobeného chemií, bych neřešil přidáváním další chemie. Ani si nemyslím, že hnojený trávník by měl málo živin. Doporučil bych znovu provést vertikutaci a trávník posypat směsí křemičitého nebo kopaného písku s přesátým... celý příspěvek >
Olendr žloutnutí listů, 4.6.2023
To máte ještě štěstí. Moje příspěvky redakce pozdrží a nezveřejní vůbec.
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023
Ano, praskla, dokonce 2x. Poprvé jsem myslel, že to bylo neopatrnou manipulací, ale vzhledem k tomu, že to bylo první použití po zimě, důvod je zřejmý. 
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023
Teleskopickopu karbonovou trubku je třeba na zimu schobvat do bezmrazé místnosti. Od doby, co to dělám, s praknutím žádný problém není.
Špinka, 24.1.2023
Mohu poskytnout. Napište soukromou zprávu.
Kniha pro začátečníky, 8.12.2022
Na knize R. Šrota 1000 dobrých rad zahrádkářům vyrostlo několik generací. Ve své době byla skutečně nadčasová.. Znal jsem ji skoro nazpaměť.   Ale ta kniha vyšla roku 1972, tedy před 50. lety a napsaná musela být - jak bylo tehdy zvykem -... celý příspěvek >
Určení jablka dle fota, 5.9.2022
Baumanova reneta?
Je to myrobalán?, 24.8.2022
Nenašiel som žiadnu duranziu na internete, ktorá by rodila tak skoro. Tady se o ní píše: SPECIÁLNÍ POMOLOGIE SLIVONÍ
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika