|
Nerezova udirna, 2.8.2016 Ahoj ja sem puvodne resil take tuto otazku ale zdena te vy vysledku vyjde stejne jako koupena a hlavne koupena je zdravejsi zadne prepalovani nic po par uzeni ji pekne vzdy vymeju a je jako nova jinak jsem pohodlenej a nasypu drt ciste drevenou a dla... celý příspěvek > |
|
Klobásy se nedaří, 6.12.2015 jenom koreni a sul cesnek a vodu davam az pred plnenim do strev |
|
|
|
Fíkovník, 3.12.2015 no ja ho koupil v kruhu jako maly slahoun a rekli mi ze ho mam dat ven az po 2 letech az bude stromek mit kminek 1 cm a pak ze nezmrzne a prezije zimu takze ztaim ho mam vevnitr na zimu a ted tu pisete ze vzdycky zmrze jak to s nim teda je prodaly mi... celý příspěvek > |
|
Grilování - uzení, 1.12.2015 Neco jsi udelal spatne ja udim jedine s goudy nejlepsi syr na uzeni :) myslim ze problem je to strivko umele... dej do puncochy ale nepises ani co jsi do nej pridal po nastrouhani |
|
Jak dlouho udit klobásy?, 1.12.2015 ja udim na polsky zpusob a vyhovuje mi nejvice i chutove mam odzkouseno ze idelane je sucit 30 stupnu pul hodiny pak na 75 stupnu 3-5 hodin dle velikosti na teplotu vnitrku 68 stupnu lahoda pene stavate super chut |
|
Prenosna udirna na drevene uhli?, 1.12.2015 nebude jen to upece neni tam dym ktery dela uzeny uzeným tak nene lepsi uditrna automaticka radi na drevenou srt? |
|
Nerezova udirna, 1.12.2015 Ahoj taky jsme řešil tuhle otazku a nakonec koupil automatickou izolovanou udírnu a nemá to chybu fakt super mám udirnu firmy Borniak tady se prodavaji draze pod nazvem Dems takže objednal jsem s polska od vyrobce :)) |
|
Kde sehnat malou pálenici, 19.9.2015 Zdravím problematikou palení jsem se začal zabývat až letos puvodne jsem myslel ze bych treba nechal vypalit v palenici pestiitelske i za te hrisne penize ale na razil jsem na problem ze umi palit minimalne od 150 litru kvasu coz je pro me velke... celý příspěvek > |
|
Kde sehnat malou pálenici, 19.9.2015 zdravim tohle me zajima pokud mezi nadobama ma mezeru 5 mm tak proc to ma mit malou ucinost?? neni lepsi mala mezere pul centaku malo oleje nez kdyz tam bude mit treba 3 cm hodne oleje a dlouho bude trvat nez se ohereje nebo se mylim? |
|
Jablečný kvas, 19.9.2015 Zdravim co ja vim tak pokud kvas dela a pali palenice je primo ze zakona zakazano pridavat cukru do kvasu navic to zpusobuje trpkou pichavou chut i kdyz jak ctu diszkuze cast lidi pridava cukru teprve s touto problamatikou zacinma precetl jsme... celý příspěvek > |
|
|
|