Příspěvky uživatele - radek.liberec

Nerezova udirna, 2.8.2016
Ahoj ja sem puvodne resil take tuto otazku ale zdena te vy vysledku vyjde stejne jako koupena a hlavne koupena je zdravejsi zadne prepalovani nic po par uzeni ji pekne vzdy vymeju a je jako nova jinak jsem pohodlenej a nasypu drt ciste drevenou a dla... celý příspěvek >
Klobásy se nedaří, 6.12.2015
jenom koreni a sul cesnek a vodu davam az pred plnenim do strev
Fíkovník, 3.12.2015
no ja ho koupil v kruhu jako maly slahoun a rekli mi ze ho mam dat ven az po 2 letech az bude stromek mit kminek 1 cm a pak ze nezmrzne a prezije zimu takze ztaim ho mam vevnitr na zimu a ted tu pisete ze vzdycky zmrze jak to s nim teda je prodaly mi... celý příspěvek >
Grilování - uzení, 1.12.2015
Neco jsi udelal spatne ja udim jedine s goudy nejlepsi syr na uzeni :) myslim ze problem je to strivko umele... dej do puncochy ale nepises ani co jsi do nej pridal po nastrouhani
Jak dlouho udit klobásy?, 1.12.2015
ja udim na polsky zpusob a vyhovuje mi nejvice i chutove mam odzkouseno ze idelane je sucit 30 stupnu pul hodiny pak na 75 stupnu 3-5 hodin dle velikosti na teplotu vnitrku 68 stupnu lahoda pene stavate super chut
Prenosna udirna na drevene uhli?, 1.12.2015
nebude jen to upece neni tam dym ktery dela uzeny uzeným tak nene lepsi uditrna automaticka radi na drevenou srt?
Nerezova udirna, 1.12.2015
Ahoj taky jsme řešil tuhle otazku a nakonec koupil automatickou izolovanou udírnu a nemá to chybu fakt super mám udirnu firmy Borniak tady se prodavaji draze pod nazvem Dems takže objednal jsem s polska od vyrobce :))
Kde sehnat malou pálenici, 19.9.2015
Zdravím problematikou palení jsem se začal zabývat až letos puvodne jsem myslel ze bych treba nechal vypalit v palenici pestiitelske i za te hrisne penize ale na razil jsem na problem ze umi palit minimalne od 150 litru kvasu coz je pro me velke... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 19.9.2015
zdravim tohle me zajima pokud mezi nadobama ma mezeru 5 mm tak proc to ma mit malou ucinost?? neni lepsi mala mezere pul centaku malo oleje nez kdyz tam bude mit treba 3 cm hodne oleje a dlouho bude trvat nez se ohereje nebo se mylim?
Jablečný kvas, 19.9.2015
Zdravim co ja vim tak pokud kvas dela a pali palenice je primo ze zakona zakazano pridavat cukru do kvasu navic to zpusobuje trpkou pichavou chut i kdyz jak ctu diszkuze cast lidi pridava cukru teprve s touto problamatikou zacinma precetl jsme... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika