Příspěvky uživatele - radek.liberec

Vybíráme skleník, 4.3.2019 Obsahuje fotku
Ahoj já mam ve skleníku výstuhu jednak bez ni se rozjizdi do boku a jednak na to vesim okurky
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 4.3.2019
Zdravím mám skleník LANITPLAST 3 roky 4 mm makrolon velikost cca 2,7mx4x3m a je problem že dutinky jsou už plné bordelu a dokonce do nich lezou i žížaly. Sklenik je nestabilni mám ho v prostředku na 2 mistech podložen jinak se rozjiždí do stran.... celý příspěvek >
Skleník na aquaponie, 4.3.2019
Ahoj máte někdo nějaké zkušenosti chci si doma postavit skleník na AQUAkultura + hydroPONIE = AQUAPONIE s tím že bych pod záhony měl ryby. Zatím jsem načetl hodně matríálů u nád to je b začátkách ale ve světě to frčí desítky let. Mám v plánu... celý příspěvek >
Izolační skleník kde koupit, 4.3.2019
Ahoj chtěl bych skleník provozovat celoročně takže makrolon tloušťky aspoň 15 mm o velikosti cca 3x5m. Máte někdo nějaká zkušenosti? A porádíte firmu o by ho uměla vyrobit co se prodavájí stavebnice tak mají makrolon jen 4-8 mm což mi přijde málo.... celý příspěvek >
Provoz vytápěného skleníku, 27.2.2019
proč 150 tisíc stačí obyč klimoška za 10 tisic také o tom přemejšlím...
Co se hodi do skleniku vedle okurek a paprik?, 11.2.2019
Ahoj já makrolon
Co se hodi do skleniku vedle okurek a paprik?, 11.2.2019
Ahoj to se sice říká ale moje roďiče úspěšně pěstují už 30 let v jednom skleníku rajčata, okurky a papriky. Já úspěšně taky vše v jednom malem sklaniku pěstuji. Sklenik 4.2m x2.2m a mám tam sazenice v počtu 13x rajče, paprika 13x, okurka 6x. Každý... celý příspěvek >
Bazény Polman, 6.2.2019
Tak změnily jméno (asi tuším proč)  dneska se jemnujou bazény Kostelec. Spor uzavřen mimosoudně pár dnů před jednáním soudu. Zaplatil jsem jen část pěněz za bazén. Všm doporučuji spor dát právnikovy a dotáhnout to do konce
Papriky 2019, 4.2.2019
ano a Hamík doporučuji jsou fakt dobrý jen tak sirové a děti je mají rádi a já taky :). Kařdý rok si dám 4 sazenice do skleníku.
Kolik medu do pálenky?, 27.8.2018
Na litr palenky rozredit 20-25% a dát 6x lžíce medu a nechat ulezet aspon tyden
Koupě automatické pálenice, 27.8.2018
Zdravím díky za rady ale všichni píšete jak to je špatný a nikdo mi nenapíše odkaz na automatickou palírnu co by měl být dobá?!? A když koukám i na jíné výrobce tak mi to přijde vše na jeden zpusob pokud koukam na automaticke palírny s dvojtým... celý příspěvek >
Koupě automatické pálenice, 22.8.2018
Pořád nechápu co je to 2D a proč bych ji měl na to upravovat?
Koupě automatické pálenice, 21.8.2018
Koukalů jsme na AABRATEK ale ta neni moc vhodna je na paleni mostu pouze ne kvasu protoze topne teleso je primo ve kvasu a ne ve dvojtem plasti a jsem lajk ale ma toho min ma to trubku nahoru ve ktere je hlinkova a medena vato to je stejne jako u te... celý příspěvek >
Jak dát dozrát broskve, 20.8.2018
Vůbec s tím nic nedělej broskve dozrajou i samy na ulamanych větvích. Když to otrhas tak to schnije
Refraktometr na měření kvasu, 20.8.2018
Ahoj, mám dotaz po přečtení článků zde jsem vyčetl že na zjištění toho zda je již kvas hotový nebo je lepší místo cukroměru používat refraktometr a i si ho objenal. Píše se zde že je jedno co ukazuje na stupnici u kvasu, že prostě dokud hodnota klesá... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika