|
Dolmar PS 350, PS 420, 8.2.2015 Na štítku na pile je rok výroby 2009, tedy jedná se o starší verzi C, která je o téměř čtvrt kg lehčí, než-li řada SC, což je pro mě velké plus. Chtěl jsem koupit co nejlehčí pilu nejlépe s min. výkonem 1,7 kW, jako má MS 211. Cena nové PS 350 SC se... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 7.2.2015  Pro pána 34.134. Děkuji za přání. Posílám vám fotky vzduchového filtru.
|  |
|  | Dolmar PS 350, PS 420, 7.2.2015 To červené pírko váží bez řezné soupravy, 4,7 kg, protože to je model C, tedy s katalyzátorem. H 353 sice váží 5 kg, ale nezapomeňte na to, že má větší nádržky a řezací soupravu 325", která je těžší, než hoby 3/8, tudíž hmotnost pily stoupá.
Je... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 6.2.2015 Ještě chci doplnit, že pila má skutečně nízkou spotřebu paliva. Nádržka vydrží přes hodinu. MS 211- 35 min. a H 353- 45-50 min. |  | Dolmar PS 350, PS 420, 6.2.2015  Včera jsem si koupil tuto pilu PS 350 do prořezávek a k výřezu nežádoucích dřevin. U pily Stihl MS 211 má karburátor to nejlepší za sebou a strartovat pilu x krát do vyjetí nádržky mě přestalo bavit. Pila byla za poslední dobu několikrát na... celý příspěvek > |  | Sekačka Viking vs Stiga vs Brill, 1.2.2015 Textilní koš je lepší kvůli cirkulaci vzduchu. Co se týče údržby, koš 2x v sezoně prostříknu zahradní hadicí, nechám uschnout na slunci a vypadá vcelku jako nový. S údržbou koše bych si starosti nedělal. Pro mé potřeby výkon motoru plně dostačuje,... celý příspěvek > |  | Sekačka Viking vs Stiga vs Brill, 31.1.2015  Na jaře jsem byl ve stejné situaci, jako Vy, kdy jsem se rozhodoval mezi několika typy motorových sekaček a jestli s pojezdem, nebo bez pojezdu. Navštívil jsem několik prodejen s lesní a zahradní technikou, kde jsem měl možnost si sekačky vyzkoušet a... celý příspěvek > |  | Jakou keramickou pánev?, 30.1.2015 Nezakrojil.... Řízečky a ostatní mňamky pouze na prkénku. Dnes jsem u známých viděl podobné rýhy na pánvi Fusion. Pánev používali krátce na palačinky a omelety. Paní používá výhradně plastové nádobí Space tone. Ještě mi jej ukazovala. Tato pánev dle... celý příspěvek > |  | Výběr postřikovače stromků, 29.1.2015 V r. 1996 jsem dostal tři použité Solo postřikovače 475 z r. něco mezi 1975-80, když se rušily dílny a prodejna motorového nářadí u bývalých státních, později akciových lesů. S postřikovači dělal, kdo měl ruce a nohy. Podle toho také vypadaly. Ze tří... celý příspěvek > |  | Výběr postřikovače stromků, 28.1.2015 Pokud potřebujete postřikovač na domácí použití a nevadí Vám nějaké deko navíc, neuděláte chybu, když si koupíte Solo 475-15 l, membránový. Přípravky jsou v malospotřebitelském balení většinou navážené na 10l postřiku a rezerva nikdy neškodí. Nevíte,... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou keramickou pánev?, 28.1.2015  Téměř po roce oživuji vlákno, abych napsal mé zkušenosti s pánvemi, konkrétně fy. Tescoma. V létě jsem vyzkoušel keramickou pánev Vitapan, pr. 28 cm. Z prvu velké nadšení a cca po půl roce se na dně objevují zřetelně viditelné praskliny keramického... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014  Dobrý večer, nechci, aby jste se hádali kvůli maličkostem. Bazalku jsem poprvé vyzkoušel na radu mé kamarádky, která ji nedavno vyzkoušela a začala ji používat do vhodných pokrmů. Jídlu dodá aromatičtější chuť, vcelku jsme si jí oblíbyli a... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014 Děkuji za příspěvky. Květináč s bazalkou jsem koupil za 31Kč. Nezdá se mi to mnoho, protože nemusím čekat, až mi v domácích podmínkách v tomto období vyroste do takové výšky. Na ochucení pokrmů stačí pár lístečků a pro kozy ji opravdu nemám.... celý příspěvek > |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 17.12.2014 Děkuji Lído. Původně jsem ji chtěl nechat v kuchyni na okně, ale dle Vašich rad ji dám k oknu na verandu, která je chladnější. |  | Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 17.12.2014  Dobrý večer,
koupil jsem bazalku v květináči, ale bohužel od prodavaček jsem se nedozvěděl, co s ní dál. Má se přesadit do jiné země? Pokud ano, poraďte mi prosím, co a jak. Kde v bytě ji bude nejvhodněji umístit, aby vydržela co nejdéle. Jak... celý příspěvek > |  |
 |
|