|
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 6.9.2019 :-) No mozne to je, vruble na ockovanie sa dostali ku mne takto oznacene, ale hlavne ho netreba striekat a vcelku chuti. |
 |
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 6.9.2019  U mna tento rok vedie zase alladin, sladky sice bol na rozdiel od minuleho roku trochu napadnuty (podla fotiek som to urcil ako cierna hniloba - snad :), chutil mi aj dolgozdannyj, super extra. Uplne bez napadnutia je Vostorg krasnyj. Rusbol zlepseny... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odrůda Cresthaven, 5.9.2019 To sa tazko hodnoti, ked kazda dozrieva v inu dobu. ale mne chutil viacej flamingo. My mame aj cresthaven aj Symphoniu, a viacej nam chutila Symphonia |
 |
Flamingo, 9.8.2019 aj my uz jeme :-) ale este lepsie su ked su viacej vnutri oranzove |
 |
Albatros, 25.7.2019  Tak my uz si pochutnavame na Albatrosoch. Chutia nam :-)
|
 |
Velmi rané broskve, 2.7.2019  aj mne sa uz Fenix pekne vyfarbuje :-) |
 |
Řez mladé révy, 11.6.2019  Na minulorovnych ockovancoch do starych hlav, mi pekne narastli velke slahune, ale pri niektorych odrodach mi nahodili strasne vele kvetenstava a malo listov. Treba ich poodstikavat a mam sa drzat toho ze na jeden slahun len jeden strapec pri... celý příspěvek > |
 |
Roubování, 11.6.2019  Ja som tiez na jar odusu vrubloval, pri jabloniach sa mi darilo, ale pri marhulich to bol prepadak, sa mi ujalo mizive mnozstvo, najprv cast vrublovancov aj vyrasila ale potom zvadli a bolo po nich :-( |
 |
Galachad vadnutie trapiny, scvrkavanie bobuli, 11.5.2019 Som si ho tento rok nastepil a vysadil, tak som zvedavy. Ked porovnate chut a zdravotny stav Alladina a Galahadu, ktory sa vam zda lepsii? Neberiem do uvahy zatial to scvrkavanie bobuli. Ja mam Alladin a s nim som zatial po uplne spokojny (ale... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 11.5.2019 no nepotesil ste ma, cital som vase skusenosti a som sa potesil ked som ho zohnal, som si ho tento rok naockoval (uvidim ako budem uspesny) a zakorenil odrezky ze ho povysadzujem, tak som zvedavy ako pojde u mna. Mam aj Alladin,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Broskvoň Rich May, 10.5.2019 Ja mam zase Belmondo, a aj mne sa viacej pacia klasiky (napr. take dobre dozrete Flamingo :-),. Tieto splostene sa blbo aj odrhavaju, lebo mi tam skoro vzdy zostane kusok supky pri stopke, kedze sa neda vykyvat. Ale zase detom velmi chutia, su velmi... celý příspěvek > |
 |
Broskvoň Rich May, 9.5.2019 jaaj to poznam, aj ja som mal mat sendvicovu broskynu a bola z toho nakoniec obycajna gulata :-) |
 |
Moniliový úžeh peckovin 2019, 9.5.2019 Aj mne sa zda ze tento rok ako keby bol tlak tej monilie vacsi, z cca 5rocnej marhuly to skosilo 2/3 stromu, vsade na konaroch tecie zivica :-( Orezem ju a som zvedavy co s nou bude. a to som ju postriekal pred kvitnutim signumom (len akurat... celý příspěvek > |
 |
Štěpování - a co potom?, 7.5.2019 Ku mne sa tento rok dostali zujimave vruble kostkovin a tak som tento rok pri kostkovinach vyskusal postup ze som neooholil vsetko na podnozi a podla mna to bola chyba, mal som velmi male percento ujatia. aspon mne sa to neosvedcilo, ja uz do... celý příspěvek > |
 |
Roubování, 3.5.2019 Mna by zaujimalo co bude dalej ked sa ujmu. Povodne kostrove konare resp. povodny kmen az na uroven novovrublovancov odrezete? Lebo podla mna ak ich nechate a vruble budu takto dole na kmeni tak rast nebudu. Peto |
 |