Příspěvky uživatele - Tyeen

Prosím určete sukulent, 12.9.2012
Dobrý den, děkuji, opravdu je to Sedum burrito. S tím nedostatkem světla máte asi pravdu, rostlinu mám asi 2 metry od okna. Vody jí nijak moc nedopřávám, tím by to být nebylo. Ještě jednou děkuji, pěkný večer, Ivča
Phalaenopsisy nekvetou, 2.9.2012
Dobrý večer, popravdě na první pohled se mi moc nelíbí listy. Podle toho, co píšete, mi přijde, že mají málo sluníčka a malou vzdušnou vlhkost. Já mám orchideje na západním okně, v největších vedrech přistiňuji, květináče mám postavené na... celý příspěvek >
Plíseň, škůdci nebo nějaká nemoc?, 2.9.2012
Dobrý den,  nejsem si jistá, ale mohly by to být svilušky.  Opisuji z knihy: Příznaky: na listech žlutobílé tečkovité skvrny, na rubu pavučinky s načervenalými nebo zelenožlutými sviluškami. Prevence: podstatně zvýšit... celý příspěvek >
Prosím určete sukulent, 2.9.2012
Na tlustici se mi to moc nezdá... Ty kuličky co jsou tam jako listy se ulomí i při nepatrném doteku. Rozrůstá se celkem rychle, ale nemá ani žádný pevný stonek.
Prosím určete sukulent, 1.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer,  přivezla jsem si z dovolené sukulent, ale nemohu ho zařadit. Pomůžete mi prosím? Děkuji, Ivča
Normální hlína, 1.9.2012
Dobrý den,  jestliže se jedná o phalaenopsis, rozhodně ji nedávejte do jakékoliv hlíny.  Tím udusíte a zničíte veškeré kořeny. Nejvhodnější je substrát přímo na orchideje, já používám čistou piniovou kůru od výrobce Floria a přmíchávám... celý příspěvek >
Usychání kořenů a stonků, 30.8.2012
Dobrý den,  orchidej mi také připadá v pořádku a zdravá. Listy jsou prosím tuhé, pevné?  Jediné, co mohu doporučit, je orchidej přesadit. Všechny uschlé, shnilé a špatné kořeny ustřihněte, proti plísni doporučuji ranky zaprášit... celý příspěvek >
Zelené fleky na kořenech, 30.8.2012
Dobrý den, nemohla byste vložit fotku? Pomohlo by to při bližším určení. Děkuji :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika