Příspěvky uživatele - Lum

Flekaty travnik, 5.6.2015
Děkuji za doporučení a radu. Uvidím příští rok, až bude závlaha, věřím,že se tím problém z části vyřeší. Pak dám reference jak jsem dopad.
Flekaty travnik, 4.6.2015
Je to asi tak, upřímně jsem ani jiné rozuzlení neočekával, mám toho o trávníkách nastudováno celkem dost, tady jsem přečet všechny fóra, ale i tak jsem rád za názor jiných zkušených lidí. Děkuji. Jakou by jste volil směs potom na přesetí? Mám použít... celý příspěvek >
Tvrdá půda to je, to máte pravdu. Jinak z jara a na podzim kdy je srážek víc, není takové vedro je trávník v lepším stavu a zvlášť po hnojení. Zatím asi budu situaci řešit ortivou. Tu jsem loni na podzim vynechal a objevilo se tam trochu plísně... celý příspěvek >
Závlahu plánujeme příští rok, takže trávník není zavlažování. Myslím, že je to možná způsobené tím.
Flekaty travnik, 4.6.2015 Obsahuje fotku
Ahoj, mám podobný problém. Po přečtení všech příspěvků a diskuzí jsem stále nepřišel na to, co s trávníkem je. Trávík je starý 5 let, vysetá směs Barenbrug Gazon. První 2 roky krásný trávník, sečený 1x týdně, hnojený,vertikutace 2x ročně. Poté se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika