Příspěvky uživatele - Mr Bigggg

Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 5.6.2024
Nic překvapivého. Vyšší teplota a k tomu nutnost větší závlahy. Co jim zbývá než horečnatě růst a přitom se vytahovat. O menším světle ani nenítřeba disjutovat.            Vladimír
Slimáci 2022, 4.6.2024
Díky za popis pokusu a výsledky.            Vladimír
Rajciny - pokrutene,zvadnute listy, 4.6.2024
Měříte tam teplotu? Vypadá to, že je tam opravdu horko. Optimální teplota pro rajčata je 25 °C.            Vladimír
Petržel, 1.6.2024 Obsahuje fotku
Tři plata od v ajíček s vysetou petrželí jsem už vyhodil do kontejneru. I přes stálé rosení a polévání povrchu (třikrát denně) tak se na povrchu vytvořil škraloup, který rostlinky petržele jen částečně prorazily. Substrát jsem měl vlastně kompost s... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 28.5.2024
Myslím si, že ověřit jestli kofein opravdu škodí slimákům, je jednoduché. Uvařit silnou kávu například z levné Jihlavanky a střiknout to na slimáky. Pochopitelně soc nepomáhá a mletá káva má kofein v pro slimáky nepoživatelné formě. Nějak tak doufám,... celý příspěvek >
Záhony po zelenině ležící ladem, 28.5.2024
Stojím před problémem co udělat se záhony v době, když nebudu moct docházet na zahradu a něco tam dělat. Je mně jasné, že pokud tyto záhony nebudou po dobu jednoho roku nějak udržované, tak se tam rozšíří jednoleté i trvalé plevele (pýr, svlačec,... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 28.5.2024
Souhlasím. Kofein je dobře rozpustný a většinu z něho v té kávě vypijeme, V tom socu už skoro nic nezůstane. Vítám to, že někdo s tím chce začít. Jinak to není žádná babská rada (kterých je u nás až přespříliš), ale způsob ověřený oficiální... celý příspěvek >
Slimáci 2022, 28.5.2024
Zajímavé..            Vladimír
Brokolice Nine Star, 27.5.2024 Obsahuje fotku
V sezóně 2021/2022jsem brokolici Nine Stars pěstoval z podzimního výsevu jako ozimou. Někde jsem se dočetl, že je možné začít s jejím pěstováním už na jaře a tak jsem ji letos vysel.Jedná se o vytrvalou rostlinu s touto charakteristikou: Vzácná... celý příspěvek >
Ozimá cibule, 26.5.2024
Zatím se mně všechny odrůdy jeví jako podobné. Ještě chci porovnat chuť, ale nevím jak to vyhodnocovat.            Vladimír
Ozimá cibule, 26.5.2024 Obsahuje fotku
Víc jak čtrnáct dní sklízím ozimou cibuli probírkou. Celá rodina je spokojená.            Vladimír
Rajčata 2024, 21.5.2024
Dnes byl zveřejněn můj další článek Československá rajčata 1. Lze si přečíst na https://www.zahrada.cz/clanky/author/vladimir-g/            Vladimír
Rajčata 2024, 21.5.2024
Pokud to byla otázka na mne, tak používám jako základní hnojivo cererit a popel ze dřeva. Pokud mám pocit, že bych měl přihnojit v průběhu sezóny, tak mám dobře rozpustná hnojiva (ledek vápenatý, síran draselný rozpustný, růžový Kristalon a Phosfik).... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 20.5.2024 Obsahuje fotku
Dnes jsem se podíval na tu košťálovou zeleninu a saláty, které jsem vyséval doma za oknem 5.2. Pochopitelně nejsou ta vzrostlé jako tvoje Miloši, ale jsem s nimi spokojený. Docela mne překvapily, nepočítal jsem že venku na záhonech budou takto... celý příspěvek >
Kedlubna netvoří bulvy, 17.5.2024
Ano, sadba prošla jarovizací. Překvapivě je kedlubna ze všech košťálovin na jarovizaci nejnáchylnější. Dle informace na internetu, stačí aby teplota byla pod osmi stupni celsia a takto to dopadne. Ostatní košťáloviny s jarovizací nemají žádný... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika