Příspěvky uživatele - Mr Bigggg

Rajčata 2025, 11.3.2025 Obsahuje fotku
Za 11 dní kdy byly ve dne sazenice na parapetu, vyrostly o nějakých 5 cm. Mají v průměru 15 cm, což je výška která signalizuje, že v době kdy je budu dávat do pařeniště budou mít výšku cca 30 cm. Mám teď dvě možnosti regulace- dávat je na parapet... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 10.3.2025 Obsahuje fotku
Micro trpaslíci rostou za oknem pomalu, ale nijak na ně nespěchám. Nejde mně o nějakou sklizeň rajčat, ale myslím si, že z nich budou pěkné kytice s červenými a žlutými plody. Dám je jako okrasu na severovýchodní balkon. Budu je pěstovat v... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 4.3.2025 Obsahuje fotku
Pro ty, kteří mají problémy s výškou sazenic před výsadbou na zahradu přidávám zkušenosti z posledních čtyř dnů. Každý z těchto dnů jsem dal ven za okno sazenice proto, abych zbrzdil jejich růst. Pochopitelně je zaliji a dám za okno v době, kdy je... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 3.3.2025 Obsahuje fotku
Taky se chystám k výsevu těch trpaslíků. Dnes jsem musel vyrazit do města i když se zatím necítím stoprocentně. Nakonec jsem vyrazil a koupil jsem si potřebné kelímky, 100 ks za 115,-... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 28.2.2025
Děkuji ti za snahu mně poradit, ale zůstanu u toho co se mně vždy osvědčilo. Howgh.            Vladimír
Rajčata 2025, 27.2.2025 Obsahuje fotku
Bajaja roste jako divý stejně jako Seven gnomes. Pochybuji, že tyto dva budu do budoucna na balkoně pěstovat. Zatím jsem je přesadil, toho největšího Bajaju jsem vyhodil.
Rajčata 2025, 27.2.2025
Myslím, že je budu muset přibrzdit. Příští týden budou odpoledene twploty okolo 11 °C, tak szenice půjdou na nějakou dobu ven.            Vladimír
Rajčata 2025, 24.2.2025 Obsahuje fotku
Sazenice rajčat pro výsadbu začátkem dubna do pařeniště.            Vladimír
Rajčata 2025, 18.2.2025
No, původně jsem měl jít opravdu v dubnu, ale když jsem v Úrazovce řekl, že jdu v říjnu na pravé koleno do Surgalu, tak mně ten dubnový termín (na který jsem čekal od r.2022) škrtl s tí, že si mám jít i na druhé koleno do Surgalu. Vyšetřil si jeden... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.2.2025
Sehnat pětilitrové kbelíky nebude žádný problém. Mám je slíbené z bývalého zaměstnání, kde se v kuchyni vaří pro 1200 strávníků. A když by to nevyšlo, lze bílé kbelíky koupit jak přes internet, tak i v Uni Hoby. Na barvě mně vlastně nezáleží,... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 16.2.2025 Obsahuje fotku
Za oknem mně pomalu rostou ty micro Dwarfy. Zatím je nechám tak, jak jsou. Pochybuji ale, že pro všechny (myslím tím od každého jednu rostlinu)  budu mít na balkoně místo. Rušit začnu při prvním přesazování. Zatím sháním vhodné nádoby-... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 3.2.2025 Obsahuje fotku
Moje rajčatová zahrádka za oknem.            Vladimír
Rajčata 2025, 2.2.2025
Plast, tvar spíše jako hrnec bez uší, velikost 40 cm průměr, 40 cm výška (můj odhad). Něco podobného jako nádoba ve které se prodávají vzrostlé stromy. Přece si nedám na balkon takovou velkou potvoru. Bajaja roste spíš do šířky než do výšky.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 1.2.2025
Říkat můžeš tam u vás. Ale psát bys neměl.            Vladimír
Rajčata 2025, 31.1.2025 Obsahuje fotku
Bajaja není stavěný na pěstování v květináči.            Vladimír
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika