|
Agenská, 7.8.2024  Roub Agenské s plody v Azuře. |  | Procházkova, 7.8.2024  "Procházkova" dozrává postupně a společně s Hankou asi nejchutnější švestky v tomto období, i když od té doby, co jsem jí naposled vychválil, spadla do takového lepšího průměru. |  |
|  | Topstar plus, 7.8.2024  Topstaru je jen pár jednotlivých plodů. Chuťově určitě neurazí, ale ani neoslní. Švestkovější než sladkokyselá až kyselá Azura. |  | Zimmerova, 7.8.2024  Plody slivoně Zimmerova jsou celkem atraktivní a rok od roku o něco větší. Letošní chuť je tak trochu jen fádně sladká, aromatičtější je rozhodně oblíbená odrůda pana PP s názvem Wangenheimova, která není povětšinou ještě zralá. |  | Rajčata 2024, 7.8.2024 KUKY si dělal zásoby Acrobatu, tak by mě zajímalo, jestli ho ještě používá, nebo používá již pouze novější přípravky. Co se týče Ridomilu, tak šíření plísně bramboru zastavil na listech i na plodech rajčat. Samozřejmě skvrny na stonku nikam nezmizí,... celý příspěvek > |  | Salisburyho, 7.8.2024 Fotím, co uznám za vhodné. Trollům jako jste vy, do toho vůbec nic není. K tématu Salisbury nemáte nic, tak neobtěžujte. |  | Rajčata 2024, 4.8.2024 Pane Miloši K, jak jste na tom? U mě to vypadá, že po deštích v minulých dnech i dnes, se šíření plísně bramboru na rajčatech zastavilo. Plody sice moc nezrají, ale ten Ridomil Gold nejspíš zafungoval. |  | Salisburyho, 4.8.2024 Salisburiova to zřejmě není, a do mých fotek vám také vůbec nic není. Jsou určeny pro toho, kdo by podle tvaru plodů mohl pomoci s určením odrůdy, nikoliv pro trolly vašeho ražení. |  | Hanka, 31.7.2024  Poslední HANKY. Celkově všechny nepatrně navinulejší, ale mnohem chutnější (švestkovější) než ty nešťastné Azury. |  | Meruňky 2024, 31.7.2024 Pozdní meruňky zrající v červenci. Zajímavý je tento rok 2024. Co takové fíky pana Waltera, jaké ty letos budou? |  |
|  | Salisburyho, 31.7.2024  Opět hrušeň neznámá anebo Salisbury? |  | Rajčata 2024, 30.7.2024  Otrhal jsem vybarvená rajčata a použil jsem druhou dávku Ridomilu Gold (po 10 dnech) Koncentrace pro plíseň bramboru na rajčatech je v rozpětí 5 g na 0,4 - 2 litry vody. Použil jsem dávku 5 g na 1,5 litrů vody. Možná je to příliš slabá koncentrace,... celý příspěvek > |  | Co na plíseň okurkovou?, 30.7.2024 Když si vezmete, že každý člověk má v sobě tolik plastu, že by se z něho dala vyrobit jedna celá platební karta, tak nevím, jestli si dělat hlavu z nějakých ochranných postřiků proti houbovým chorobám. Navíc, jak píše pan Miloš, v potravinách, které... celý příspěvek > |  | Harbritte snad nikdy nezklame, 30.7.2024  Pokud je na stromě příliš mnoho plodů, tak zklame jako většina odrůd, ovšem v letošním roce se těch asi 8 plodů vyvedlo nebývale. Tyto poslední dva již zcela měkké plody vůbec, ale vůbec nezfádněly. Nevídaná věc. MH: Musím doposlat. Pravděpodobně se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 30.7.2024  Nějaké plody rajčat se sklidí, ovšem plody často už za zelena sklízí také obávaná plíseň bramboru, která často "objímá" i stonky a jiné části rostlin rajčat. Neošetřit preventivně rajčata proti plísni bramboru byla letos trestuhodná nedbalost. Pro... celý příspěvek > |  |
 |
|