Příspěvky uživatele - 68.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
hnojení broskvoní, 19.2.2009
Akorát když si chcete přivonět ke květům na jaře tak vám to dá facku co:-)?
Hrúbka vrúbľa, 12.2.2009
Re Rony: samozřejmě, očkování je stěžejní, takové jarní roubování připadá jen když člověk chce opravit neujaté očko, nebo dostane nějaký vzácný či jinak zajímavý roub, či se k tomu dřív nedostal. Re host: Používám způsoby bez mízy, a to anglickou... celý příspěvek >
Hrúbka vrúbľa, 9.2.2009
O víkendu pošlu foto ujmutých švestkových roubů, které při roubování byly dvouleté. Jde to, jen se musí ponechat několik živých pupenů na jednoletém které vyrůstá z onoho dvouletého. ty dlouhé rouby-svého času u jábloní, jsem narouboval k... celý příspěvek >
Pomoc se založením trnkového sadu, 9.2.2009
Zkoušejte, zkoušejte,zkoušejte, třeba se vám to podaří. bydlím na frýdecko-místecku, takže můžu poradit následovně. vaše poloha je dost vysoko a méně vhodná, pro produkční sad si raději pronajměte někde vhodnější polohu:-) pokud se ale nechcete... celý příspěvek >
Je po melounech?, 9.2.2009
Zdravím všechny melounáře! Pěstuju je od svých 12 takže už 10 let ,z počátku s neůspěchy, dnes dosahuju dobrých výsledků.  Mé podmínky na severní moravě 335m.n.m v polních podmínkách z předpěstovaných sazenic, vysazuji podle intuice... celý příspěvek >
Odběr roubu slivoně, 4.2.2009
Skuste zlepšené plátkování, dělám tak všechno co nejde kopulací. Jsem spíše pro způsoby bez mízy, přirostení tolik nezpomaluje růst roubu, jako způsoby za mízy.
merunka do male zahrady, 27.1.2009
Kupte si meruňku na podnoži St. Julien, která roste slaběji, a odrůdu si tady na diskuzi dohledejte, o odrůdových vlastnostech je tu toho dost.
Zakládání nového sadu švestek, 27.1.2009
Záleží na tom k jakému účelu chcete švestky vysazovat, zda pro samozásobitelskou činnost, nebo na zpracování, a podle toho volit jednu odrůdu, nebo více pro rozložení sklizně do delšího časového úseku. 2000 čtverečních metrů, to je 100x20 metrů, což... celý příspěvek >
Rajčebrambor, 27.1.2009
Pro inspiraci posílám odkaz, jak jsem využil botanické příbuznosti rajčat a brambor.
Řez rok po výsadbě, 26.1.2009
Broskvoně a réva, dva ovocné druhy které vyžedují každoroční řez. projděte si to tady, na toto téma se tady toho napsalo moc:-)
špendlíky - foto, 21.1.2009
Aehm, skutečně by to chtělo podrobnější informace, jaká teplota, a hlavně po jak dlouhou dobu. Ale dobrý námět k pokusům, jdu do toho. Takové špendlíky jsou většinou všude dost šárkou postižené, takže ozdravit a spichnout s něčím odolnějším...
Odběr roubu slivoně, 21.1.2009
chip budding je způsob očkování a na jaře je to docela neopodstatněné, protože než vám očko přiroste (14dní) tak se o těch 14 dní zpozdí ve vegetaci, a nezřídka pod páskou odumře(rozuměj pupen, né štítek kůry),hlevně u peckovin. Pokud jste zručný,... celý příspěvek >
Broskev na myrobalánu, 4.12.2008
Ohledně zelené renklódy, literatury ji uvádějí jako dobrou podnož do těžších půd pro broskve, ale máte s ní někdo praktické zkušenosti?Afinita a adaptabilita? Koupil jsem si pár jejich semenáčků pro meruňky tak bych chtěl skusit i pár broskví..
Broskev na myrobalánu, 4.12.2008
CHtělo by se tam mrknout i teď, ony broskve při roubování drobet naraší a pak uschnou... takže třeba to byl jen nezdařený pokus...
Očkování trnek, 4.12.2008
No, to je právě vzdálenější příbuzností, a afinita bude různá, jak druhů tak odrůd.Čistě hipoteticky, podnož se projevuje silněji, čím výše je místo štěpování, takže třeba to že jsem broskvoně na trnku štěpoval u země mohlo mít kladný vliv co se... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika