|
Příspěvky uživatele - 68.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
hnojení broskvoní, 19.2.2009 Akorát když si chcete přivonět ke květům na jaře tak vám to dá facku co:-)? |  | Hrúbka vrúbľa, 12.2.2009 Re Rony:
samozřejmě, očkování je stěžejní, takové jarní roubování připadá jen když člověk chce opravit neujaté očko, nebo dostane nějaký vzácný či jinak zajímavý roub, či se k tomu dřív nedostal.
Re host:
Používám způsoby bez mízy, a to anglickou... celý příspěvek > |  |
|  | Hrúbka vrúbľa, 9.2.2009 O víkendu pošlu foto ujmutých švestkových roubů, které při roubování byly dvouleté.
Jde to, jen se musí ponechat několik živých pupenů na jednoletém které vyrůstá z onoho dvouletého.
ty dlouhé rouby-svého času u jábloní, jsem narouboval k... celý příspěvek > |  | Pomoc se založením trnkového sadu, 9.2.2009 Zkoušejte, zkoušejte,zkoušejte, třeba se vám to podaří.
bydlím na frýdecko-místecku, takže můžu poradit následovně.
vaše poloha je dost vysoko a méně vhodná, pro produkční sad si raději pronajměte někde vhodnější polohu:-)
pokud se ale nechcete... celý příspěvek > |  | Je po melounech?, 9.2.2009 Zdravím všechny melounáře!
Pěstuju je od svých 12 takže už 10 let ,z počátku s neůspěchy, dnes dosahuju dobrých výsledků.
Mé podmínky na severní moravě 335m.n.m v polních podmínkách z předpěstovaných sazenic, vysazuji podle intuice... celý příspěvek > |  | Odběr roubu slivoně, 4.2.2009 Skuste zlepšené plátkování, dělám tak všechno co nejde kopulací.
Jsem spíše pro způsoby bez mízy, přirostení tolik nezpomaluje růst roubu, jako způsoby za mízy. |  | merunka do male zahrady, 27.1.2009 Kupte si meruňku na podnoži St. Julien, která roste slaběji, a odrůdu si tady na diskuzi dohledejte, o odrůdových vlastnostech je tu toho dost. |  | Zakládání nového sadu švestek, 27.1.2009 Záleží na tom k jakému účelu chcete švestky vysazovat, zda pro samozásobitelskou činnost, nebo na zpracování, a podle toho volit jednu odrůdu, nebo více pro rozložení sklizně do delšího časového úseku.
2000 čtverečních metrů, to je 100x20 metrů, což... celý příspěvek > |  | Rajčebrambor, 27.1.2009 Pro inspiraci posílám odkaz, jak jsem využil botanické příbuznosti rajčat a brambor. |  | Řez rok po výsadbě, 26.1.2009 Broskvoně a réva, dva ovocné druhy které vyžedují každoroční řez. projděte si to tady, na toto téma se tady toho napsalo moc:-) |  |
|  | špendlíky - foto, 21.1.2009 Aehm, skutečně by to chtělo podrobnější informace, jaká teplota, a hlavně po jak dlouhou dobu.
Ale dobrý námět k pokusům, jdu do toho.
Takové špendlíky jsou většinou všude dost šárkou postižené, takže ozdravit a spichnout s něčím odolnějším... |  | Odběr roubu slivoně, 21.1.2009 chip budding je způsob očkování a na jaře je to docela neopodstatněné, protože než vám očko přiroste (14dní) tak se o těch 14 dní zpozdí ve vegetaci, a nezřídka pod páskou odumře(rozuměj pupen, né štítek kůry),hlevně u peckovin.
Pokud jste zručný,... celý příspěvek > |  | Broskev na myrobalánu, 4.12.2008 Ohledně zelené renklódy, literatury ji uvádějí jako dobrou podnož do těžších půd pro broskve, ale máte s ní někdo praktické zkušenosti?Afinita a adaptabilita? Koupil jsem si pár jejich semenáčků pro meruňky tak bych chtěl skusit i pár broskví.. |  | Broskev na myrobalánu, 4.12.2008 CHtělo by se tam mrknout i teď, ony broskve při roubování drobet naraší a pak uschnou... takže třeba to byl jen nezdařený pokus... |  | Očkování trnek, 4.12.2008 No, to je právě vzdálenější příbuzností, a afinita bude různá, jak druhů tak odrůd.Čistě hipoteticky, podnož se projevuje silněji, čím výše je místo štěpování, takže třeba to že jsem broskvoně na trnku štěpoval u země mohlo mít kladný vliv co se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|