Příspěvky uživatele - 236.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nedozrálá rajčata - co teď?, 18.10.2008
do tech krabit davam vsechny rajcata... male rajcatka co jsou na stonku take ale ty uz mi tak rychle nezrajou... ale postupne je z krabice vyndavam a necham jen zelena... proste zalezi jak jsou vivynuta jestli dost nebo malo to take poznam podle... celý příspěvek >
nedozrálá rajčata - co teď?, 16.10.2008
moje babicka nedozrane rajcatka davala bud do krabice od bot a nakryla cernou latkou a kontrolovala v prubehu a kdyz ji cervenaly, tak je vyndala dala je do osatky na stul a oni dozrali,,, delam to i ja.,, ale rajcate ktere jsou male a zelene tak... celý příspěvek >
Rebarbora, 16.10.2008
muzete mi poradit.,. slysela jsem ze kdyz si chceme zasadit mlade rostlinky jako odkopky od dospele rostliny tak se muze konzumovat az po dvou letem dozrani... ze pry cerstve zasazena je jedovata nebo spise se nemela konzumovat,,, to nevim co je na... celý příspěvek >
vlastní mrkev x kupovaná, 16.10.2008
ja jsem toho nazoru ze kupovana je rychlejsi... ale vzdycky si zasadim alespon jeden sacek mrkve... beru to pro radost a z duvodu, ze mam male dite a to vzdy vytaham par kousku do polevky... jinak mame radi treba k bramboram mrkvovou omacku hustou a... celý příspěvek >
Křen, 16.10.2008
kren mam na zahradce,,,omylem. za zahradkou byla kdysik skladka myslim, ze tam vozili zbytky ze zahradek sousedi,, jako listi a plevely,,,on se tam asi nejak dostal... ale vypada to tak ze se dostal dost rychle na zahradu,,, a ted mam kren asi tak... celý příspěvek >
Mimosa pudica - Citlivka stydlivá, 16.10.2008
na jare jsem vypestovala se seminek rostlinky, ale hned ze zacatku nekolik neujalo a padli... jedna vydrzela cele leto a nadherne rostla a byl hezky pohled na listecky jak se vzdy zavirali... jenze ted napodzim jsem si vsimla ze mi vadne a mela jsem... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 16.10.2008
zkusenost s Palma šenkeřik... mam velice dobre... uz jsem odnich objednavala nekolikkrat a vse bylo v poradku i s navody na pestovani... muzu ja doporucit.,, nevim ale jake maji zkusenosti ostatni ale ja byla spokojena... tak odemne maji kladne... celý příspěvek >
nové odrůdy jabloní, 6.10.2008
zdravim.. mam dotaz... babicka mela zahradu a ta mela kolem 30 az 40 ovocnych stromu, ale vetrinou ruzne druhy jabloni... byly stare uz asi pres 40let. Plodili hodne.,. pak zahradu dostala teta a ta to dala pokacet... je hola zahrada... a je odpurce... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika