Příspěvky uživatele - 197.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký druh švestky na slivovici?, 12.11.2007
Zdravím, novinkou ve švestkách s vyšší cukernatostí a  tedy i vhodnou k pálení by měla být německá Toptaste. Dozrává přibližně jako naše domácí velkoplodá neli dřív. Už před oficiálním uvedením na trh se některým moravanům podařilo nějaké... celý příspěvek >
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 12.11.2007
Tak Ty máš rád všechny koukám:-))) špinku mám doma, už vím že je to ona. Jen kdyby ji ti sršni nelikvidovali. Je kožená rzivá, ale křížaly jsou z ní výtečné. Juraj Kafka
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 12.11.2007
Vypěstujte jeden delší výhon tak aby šel bez zlomení ohnout k zemi a pak ho ohněte a zakopejte 10 cm pod zem a konec výhonu nechte koukat. Jestli jde o M9 tak zakoření. Juraj Kafka
Reference na firmu stare odrudy z Bojkovic, 11.11.2007
Hlásím středně až zcela odolnou odrůdu proti strupovitosti Farliovo. Jablíčko, mírně sploštělého tvaru žluté nekdy s oranžovým rozmytým líčkem, pevné, matné, hladké slupky. Dužnina je ovšem sušší, moučnatějící, sladce navinulá až nakyslá,... celý příspěvek >
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 11.11.2007
Záměr totohoto tématu byl také osobní - rád bych si vybral nějaké dobré odrůdy hrušní už mám doma dicolor, lucasovu, hardyho, špinku, a clappovu tak co dále  ještě. Díky Juraj Kafka
Hrušeň s názvem Jean de Ark, 11.11.2007
hele ty nejseš v Itálii? JK.
Hrušeň s názvem Jean de Ark, 9.11.2007
No tyhle jsou takřka bez rzi. Přesto se pokusím ji naroubovat, protože jë vynikající vzhledná hruška. JK.
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 9.11.2007
Myslel jsem 10 nejoblíbenějších hrušek, ale to asi zní trochu nadneseně protože hrušní se tolik nepěstuje co jabloní. Juraj Kafka:)
spartan, bohemia, 9.11.2007
Komu se líbí fialová jablka, nechť zkusí Ametyst. Je to letní odrůda která zraje v srpnu a vydrží nějaký týden aniž by moučnatěla. Jinak z fialových jablek určitě Mac intosh, a i starking delicius a jeho mutace... patří k nafialovělým jablkům navíc s... celý příspěvek >
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 8.11.2007
Tak aby se to tu trochu rozhýbalo, tak podobně jako u jabloní vyhlašuji anketu nejlepších odrůd hrušní. Které jsou vašimi favority? U mě zatím vyhrála clapova, dicolor a hardyho. Juraj Kafka
hrušeň Dicolor, 8.11.2007
Připojuji, že chuťově je znamenitá, kořenitá a máslovitá. Zkrátka vynikající.jen mám obavy s dozráváním ve vyšších nadm. v. Juraj Kafka
Hrušeň s názvem Jean de Ark, 8.11.2007
Zdravím zdejší diskutující, nedavno mi přinesl jeden pán hrušky prý pod názvem jean derc v závorce žán dark. Plod je velký asi jako lukasova ale ne tak bańatý, je více hruškovitý, stopka se napojuje mírně z šikma, slupka je světle zelená... celý příspěvek >
Odrůdy vhodné na křížaly, 3.11.2007
pane Vysloužile, já si na velikost plodů řehtáčů nemohu stěžovat, a to jak na původní staré jabloni tak na nové jím přeroubované. Tím že řehtáče pbsahují méně vody a více sušiny, dobře se suší na křížaly. Chut je kyselkavá jak jsem již uvedl. Křížaly... celý příspěvek >
Poraďte ovocnou školku v jihozápadních Čechách, 26.10.2007
No ve Fytosu.
Odrůdy vhodné na křížaly, 21.10.2007
Jednou z nejvhodnějších odrůd je řechtáč soudkovitý. Obsahuje málo vody, a křížaly z něj jsou vnikající k televizi. Nehnědnou, jen slabě béžovatí. Mají kyselkavou chuť. Juraj Kafka
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika