|
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 28.5.2010 či uz stihl alebo husquarnu chybu neurobite, ja by som sa rozhodol podla toho na ktoru znacku mam blizsie servis a od tej by som si vybral |
 |
Motorová sekačka Dolmar PM-4600 S, 27.5.2010 Mate nekdo skusenosti s touto sekackov chtel by se ji koupit. Za dotazi predem dekuji. |
 |
|
 |
Zmeniť otáčky vyžínača stihl, 24.4.2010 S výkonom som spokojný a je aj ľahká, len sa mi na hq. páči že sa opačne otača. Uvidíme ďalej, ked bude viac trávy. Musím si na stihl zvyknúť. Ďakujem. |
 |
Zahradní traktor Countax a2050he, 5.2.2010 Je to pravý Angličan, spevnené šasi, zosilnená kosa poctivá práca.2050 má Hondu motor o výkone 20 koní, existuje ešte aj 18/50 diesel s motorom Yanmar výkon 18 koní.Možnosť k výberu z dvoch kosiacich zariadení pre klasický trávnik a na vysoku trávu z... celý příspěvek > |
 |
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 16.1.2010 Ďakujem za odpoveď, ešte by ma zaujímalo či tie mäkšie zo zeme boli odlučiteľné od pecky. Franto |
 |
Broskyňa Suncrest, má ju niekto?, 16.1.2010 Ten SUNCREST bol ešte tvrdý alebo už bol mäkký keď ste ho trhal v Plantexe okolo 10.8.? Zdravím Franto |
 |
Hanita, 10.1.2010 Akú chorobu dostala tá ELENA? Mám ju, navrúbľovanú do STANLEY. Ďakujem za odpoveď. |
 |
Sprašnost meruněk, 5.1.2010 Nemáte pravdu, Goldrich,Leskora a možno aj nejaké iné sú cudzoopelivé, Hargrand je čiastočne samoopelivý. |
 |
Jak na krtka, 30.9.2009 S krtom bojujem asi 4 roky a za ten čas som vyskúšal asi 30 receptov a metod, vrátane elektronických (na krta neúčinných, ale na myši áno) odpudzovačov. Rozdelil by som ich na 2 typy: aktívne a pasívne. Moja najúčinnejšia aktívna metóda je obnažiť... celý příspěvek > |
 |
Vyoravaci pluh na malotraktor (agzat, vari,...), 24.8.2009 Dobry den,
chystam sa kupit vyoravaci pluh na agzat, ale kedze na trhu je viac modelov, neviem si vybrat.
vyrobcovia:
tecak-kovo
agzat
Vie mi niekto poradit, prosim? |
 |
|
 |
Brambory bez natě, 19.8.2009 Prosim vas to vam tak vadi ta troska zaschnutej hliny na tych zemiakoch ak tam vobec je, ze to musite umyvat. A naco nejake chem.osetrenie? Ved ten zemiak sa sam postara o to aby vyzrel a vydrzal az do jari. Naco ucit zacinajuceho... celý příspěvek > |
 |
Poradte čerešňu, 10.5.2009 Zdravim. Podľa mojich skúseností a vedomostí majú čerešne radi suchšie pôdy. Pestujem niekoľko odrôd čerešní v mojej záhrade bez akých koľvek problémov. Lenže v starootcovskej záhrade má nikeoľko polokmeňov cca 40- 50 ročných a začali naraz presychať... celý příspěvek > |
 |
Idealni pila pro pilneho chalupare, 29.4.2009 Podla mojho nazoru by bolo dobre pockat na akciu a ostat pri sthil, alebo husqvarna. U tychto znaciek pri vasej praci s nou vystacite min. 10rokov. |
 |
Poraďte prosím přírodní hnojivo na pastvu, 29.4.2009 Dobry den, skuste hnojit tzv. košarovanim počas letnej sezony ked su ovce na paši a aj tak tam štia a pušťaju bobky. Ide len o to ze na noc ich budete mat v kosiari a po urcitej dobe kosiar prelozite znova dalej. Tolko v kratkosti ak vam to pomoze.... celý příspěvek > |
 |
Postrekovac alebo rosic, 28.4.2009 Postrekovač tak ako písali páni predo mnou-stromy, rosič je ideálny priam na zeleninu, zemiaky,jahody.Pri násade k trubici postreku sa pridáva mriežka, prípadne tryska, čiže rosič vytvára hmlovinu, ktorá obalí zeleninu, hrozno... atd.Prejavuje sa... celý příspěvek > |
 |