S výkonom som spokojný a je aj ľahká, len sa mi na hq. páči že sa opačne otača. Uvidíme ďalej, ked bude viac trávy. Musím si na stihl zvyknúť. Ďakujem.
Ahojte. Kúpil som vyžínač stihl fs 40 a kamarát ma husqvarnu. Husqvarna ma opačné otáčky ako stihl a lepšie sa stým kosí. Poradil mi, aby som si dal prehodiť fázu na motore. Neviete koľko to tak môže stáť?
zajímavý dotaz, řekl bych že všechny stroje mají směr otáčení proti směru hodinových ručiček (proti směru pohybu sečení - zprava doleva), směr otáčení nezměníte, je dán směrem otáčení motoru (pro změnu směru by bylo nutno změnit nastavení předstihu a to znamená změnu polohy setrvačníku, zapalování a pro nastartování i startovacího segmentu). PS: vy jste levák? HH
Říká Vám něco předstih, ventilátor - tvar lopatek, startování - směr záběru. Jestli chcete přehodit + - na stejnosměrném motoru a změnit otáčky, to by šlo, ale to co chcete je nesmysl.
S výkonom som spokojný a je aj ľahká, len sa mi na hq. páči že sa opačne otača. Uvidíme ďalej, ked bude viac trávy. Musím si na stihl zvyknúť. Ďakujem.