|
Příspěvky uživatele - 68.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
brblenci pod tůjema, 27.10.2008 Danielo, to nebylo myšleno jako žádný výpad a doufám, že jste to tak ani nebrala Vy ani tazatel. Mám totiž "přemravencováno" v zahradě rok od roku víc a víc-někde jsem to už uváděla v létě. Přestože používám horkou vodu i chemii, zatím moc... celý příspěvek > |  | hnědnutí thují, 27.10.2008 Taky nevěřím, že by se zachránily. Přesně takto vypadaly a dosud některé vypadají u souseda. Vysadil je podél plotu ve vzdálenosti cca cca 2m od silnice. Domnívám se a domnívala jsem se, že usychají a uschly. Ale teď jsem trochu na vážkách-tady se v... celý příspěvek > |  |
|  | Co teď s kadeřavostí?, 27.10.2008 Wimpi, průšvih je, že ten, kdo má z nějakého důvodu-např. málo místa-od každého druhu 1-2 stromky se nepustí do podobného experimentu, aby Vám to potvrdil nebo vyvrátil. Sama za sebe: nepatřím mezi skalní nevěřící Tomáše, ale přesto radši vidím víc... celý příspěvek > |  | Co do truhlíku v zimě?, 27.10.2008 JITO, nezačala jsem si pomalu něco uvědomovat. Chovala jsem se tak vždycky. Nemám ráda, když se pořádají "nájezdy" před Dušičkama, Vánocema na chvojí, zjara na rozkvetlou zlatici, později šeřík... K zákonům mám blíž než byste si možná... celý příspěvek > |  | brblenci pod tůjema, 27.10.2008 Pane Stanislawe, nenechte se otrávit! Podle své chuti a možností i nadále přispívejte, jako kdokoliv jiný. Škoda, že všechna vlákna mě buď nezajímají nebo času není tolik, bylo by zajímavé vědět, kdo přijde další na řadu jako objekt... celý příspěvek > |  | Lískové ořechy, 27.10.2008 Myslím, že jsem porozuměla, přestože jsem totální analfabet ať v biologii, genetice, mikrobiologii, chemii a dalším vědám Vám blízkým. Roubovaní ještě nepraktikuji, tak když půjdu cestou nejmenšího odporu, dle Vaší rady koupím a vysadím 1-2 lísky,... celý příspěvek > |  | Lískové ořechy, 27.10.2008 Moc vám oběma děkuji. Přeci jen se nedá na "stará kolena" dohnat úplně všechno-ani času tolik na shánění někdy i základních teoretických informací není tolik. Tudíž děkuji za usnadnění a ušetření času. Napsala jsem to asi kostrbatě, ale... celý příspěvek > |  | Co teď s kadeřavostí?, 27.10.2008 Souhlasím s Vámi, pane Vysloužile. Je to podobné, jako kdybychom např. po dnešních lidech, žijících v civilizaci, požadovali, aby netopili, nesvítili, adal. a zkusili se s tím nějak vyrovnat. Bylo by to určitě "ekologičtější"-ha, ha. Příměr... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|