Příspěvky uživatele - 102.157

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za Idared, 19.10.2008
No co se dá dělat-tak budou na ozdobu v zimě, ptákům, dětem jako model na malování... nějaké využití se určitě najde. M.R.
O jakou se jedná vadu?, 19.10.2008
Ten snímek není úplně ideálně osvětlený, ale pokud vidím dobře, musíte tam mít prasklinu déle-pokud by to měla být mrazová deska. Rozhodně velikost praskliny neodpovídá mrazové desce z loňské zimy. M.R.
Mimochodem, dnes jsem začala česat Idared, mám už pár beden a nějak to na stromě moc neubývá. I přes postřik mám část úrody trochu "poznamenanou" strupovitostí, ale na výstavu ani pro prodej nejsou tato jablka určena, tak jsem i tak velice... celý příspěvek >
No Vy jste mě potěšil, pane Vítku. Nemám s Jeptiškou zkušenost ani z mládí, ale loni jsem ji zakoupila v Bojkovicích spolu s těmi mými oblíbenými jako špičák, dnes už má založenou korunku a krásně roste, tak už se těším na první plody. M.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika