|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o pár rad k pěstování kaktusů, 12.2.2011 Mm, teď jsem koukla na fotku, tam polystyrén dát nepůjde, ale nevadí, nejsou nad radiátorem. Jen ty krajní šoupněte víc doprostřed, v koutech by měly málo světla. Kaktus potřebuje "vidět co největší část oblohy"... (až na výjimky). ... celý příspěvek > |  | Prosím o pár rad k pěstování kaktusů, 12.2.2011 1) Hlavně od poloviny září do poloviny května nezalévat!!!
2) Pokud můžete, bylo by dobré dát zespodu pod parapet polystyrénovou desku, aby se květináčky nepřehřívaly.
A teď tak zhruba : kaktusy potřebují zalévat důkladně, ale ve větších... celý příspěvek > |  |
|  | Okrasná vrba, 12.2.2011 Zjara uříznout silnější proutek, strčit do země a zalévat. Vždyť je to vrba. Ale pozor, dorůstá několik metrů! Lída |  | Vzlínání vody z jezírka přes okraj skrz rohož, 11.2.2011 Na tomhle principu jsem si kolem plastového minijezírka udělala mokřinku, použila jsem geotextilii, kterou jsem z vody vyvedla ven a zapustila do země a vytvarovala do jakési vaničky, pod ni jsem ještě dala vrstvu oblázků jako drenáž. Mám jezírko... celý příspěvek > |  | Zničení trvalky, 11.2.2011 Dejte bratrovi k dispozici větší záhon, ať si sází tam. V podobném případě u nás se to osvědčilo. Ten záhon vypadal hrozně, ale dotyčný si tam kytičky stěhoval tam a sem - a byl klid. |  | Co je to za květinu?, 10.2.2011 Tipuji spíš Dracaena deremensis. Lída |  | Jak připravit půdu pro nový živý plot?, 8.2.2011 S mechanizací neporadím, ale dost podstatné je důkladně, ale opravdu důkladně zlikvidovat veškerý plevel, protože jakmile se dostane do kořenů keřů, je veškerá snaha se ho zbavit marná... |  | Předpěstované brambory bez mandelinky, 8.2.2011 Nevím, to předpěstovávání se mi nějak nezdá. Když si uvědomím, jak rychle brambory rostou, tak by to musely být pořádné květináče - a navíc myslím, že by se přesazováním podtrhnul růst právě v období začátku tvorby hlíz a v největším růstu. Pokud... celý příspěvek > |  | Předpěstované brambory bez mandelinky, 8.2.2011 Z pěti kg sadby mívám tak 50-70kg brambor. Lída |  | Co je to za rostlinu?, 8.2.2011 Počkejte s tím stříháním, někdy jen opadají hnědé listy a bobkovišeň znovu obrazí. A pozor, je dost jedovatá. Lída |  |
|  | Čím naimpregnovat stará kola od povozu?, 7.2.2011 Moje zkušenosti s některými jmenovanými prostředky jsou následující : rošt na koupání (když byla dcera malá) byl 3x napuštěn fermeží a přetřen lodním lakem. Po cca 5ti letech v mokru při dětském koupání byl nedotčen a jako nový, teď už stojí v... celý příspěvek > |  | Štěpařský vosk ztuhl, 7.2.2011 Dtto -vodní lázeň - a pokud ho máte v papírové krabičce jako já, tak vzít přes noc domů do pokojové teploty. Lída |  | Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 7.2.2011 Angrešt jsem stříhala předvčerem, rybíz bych chtěla dnes, pokud se neutopím v blátě . Lída |  | Zatretie ran po reze, 6.2.2011 Ideální je stromový balzám, obsahuje i látky proti houbovým chorobám. Latex se používá také, i štěpařský vosk. Lída |  | Letní průsvitné - řez, 6.2.2011 Dřív se propagoval zimní řez (cca únor), teď se spíš řeže koncem března. Zřejmě to souvisí i s postřiky, dříve se postřik Arborolem nebo Nitrosanem dělal koncem zimy, teď se Oleo -přípravky stříká až přirašení, takže není potřeba s řezem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|