Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Myš pod podlahou, jak na ni?, 22.8.2007
Dobrý večer, já bych asi obětovala kus podlahy, udělala do ní díru a pustila pod podlahu kočku. Zabil byste dvě mouchy jednou ranou - zbavil byste se myší a nemusel kupovat drahé granule... Zdraví Vás Daniela.
Mišpule, 20.8.2007
Rozkrojím napůl nožem a dužinu vydlabu lžičkou. D.
Mišpule, 19.8.2007
Zkoušela jsem i kombinaci s meruňkami, ale bylo to mdlé. Také jsem je zkoušela jíst lžičkou - jako kiwi, ale to mi moc nechutnalo.. D.
Mišpule, 19.8.2007
Mišpule nepěstuji, nemáme bohužel tak velkou zahradu. Mám je od kamarádky. Dělám z nich výbornou marmeládu. Na mermelády se sklízí až po prvních mrazících - tedy  v konzumní zralosti. Když potřebuji smíchat  do marmelády dva druhy... celý příspěvek >
Mišpule, 19.8.2007
Zpracovávají se na kompoty, ale hlavně (pro značné množství pektinů snadno rosolovatí) na rosoly, povidla, marmelády a různé pasty. Užívá se jich i k výrobě různých likérů, dají se údajně i sušit podobně jako hrušky, někdy se konzervují společně s... celý příspěvek >
španělská myrta, 19.8.2007
Myrta nesnáší mrazy. Přes léto může být venku, třeba na balkoně či na zahradě i s květináčem a na zimu potřebuje přenést do chladnější místnosti. Pro Danu Brejchovou: Myrta má ráda teploty okolo 22°C. Asi se Vám přehřála, protože letos v létě bylo... celý příspěvek >
Myrta na balkoně, 19.8.2007
Myrta má ráda teploty okolo 22°C. Asi se Vám přehřála, protože letos v létě bylo několik dnů s tropickými teplotami. Vyžaduje časté rosení odstátou vodou. Také má ráda svěží proudění vzduchu a nesnáší suché ovzduší. Nepíšete, kdy jste jí... celý příspěvek >
Usychání afrikánů, 18.8.2007
To je pěkná hloupost. Chtějí hodně vody a každý týden hnojit. Daniela.
Zámková dlažba a plevel, 17.8.2007
Také máme velký dvůr a ačkoliv máme malé spáry, občas se někde objeví plevel.  Protože jsem odpůrcem chemie, snažím se vše řešit jinými dostupnými prostředky. Jednoduše vezmu varnou konev a místa s plevelem poliji vařicí vodou. Je to jednoduché... celý příspěvek >
Zkušenosti s firmou Albion Group, 16.8.2007
Firma Albion má příliš vysoké ceny. Zadejte si do vyhledavače: http://www.google.cz/  "bazény"  a z nabídnutých adres si jistě vyberete. Daniela.
Magnolie, azalka nerostou, 16.8.2007
Problém vidím v tom, že zvlášť azalka potřebuje kyselejší půdu. Myslím si, že by pomohlo jí asi tak v září přesadit. Vyjmout ji opatrně s větším balem, aby se nepoškodily jemné kořínky. Udělat větší jámu, než je kořenový bal a na dno dát rašelinu.... celý příspěvek >
nakypření půdy po stavbě domu, 16.8.2007
Zelené hnojení je to nejlepší, co můžete udělat. Ještě bych to posypala trochu pískem a pokud máte dost vody, tak hodně zalít. Na zelené hnojení je  právě nejvyšší čas. A i kdyby nenarostlo úplně, tak zaryjete to, co naroste - lépe něco, než... celý příspěvek >
oprava dna bazénu, 15.8.2007
Podle mého názoru by bylo nejvhodnější vložit do celého bazénu fólii. Udělají vám ji na míru a má životnost 20 až 25 let. Poradí vám na této adrese: http://www.heniczech.cz/.  Zdraví - Daniela.
solení vody v bazenu, 15.8.2007
Přístroj je chlorový generátor - název OCEANIC SWC. Úprava vody touto technologií začíná přidáním přírodní mořské soli do vody, čímž se získá mírně slaná voda t.j. salinita 0,4 - 0,5%. Pro srovnání salinita oceánu je cca 8krát vyšší (průměrně... celý příspěvek >
Jakým způsobem množit - řízkovat okrasné keře?, 15.8.2007
Množíme je nejčastěji hřížením tak, že z matečného keře spodní větev zahrábneme do země, uchytíme háčkem, nakopčíme a necháme takto do jara. Je to sice zdlouhavé, ale zaručené. Odborná literatura: Vilém Walter - Rozmnožování okrasných stromů a... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika