Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rychlokurz zahradničení, 16.10.2007
Milá Marčo. Máte sice krásné kytičky, ale také jste toho moc neporadila... spíše se pochlubila... Se svými obrázky té paní moc nepomůžete!  Daniela.
Myrta před zimou, 16.10.2007
Jednou jsem zkusila myrtu, kterou jsem pěstovala na zahradě, zakrýt na zimu jutovým pytlem.  Přežila a byla krásná. To ale byla mírná zima. Je to sázka do loterie. Kdo ví, jaká bude letos zima?  JInak bych jí přesadila do květináče a dala... celý příspěvek >
Pěstování porku - cervivost, 15.10.2007
Ahoj Liduš, tak jsem to našla na netu a okopírovala, abys to nemusela hledat. Mě se letos pórek vydařil, ale možná to příští rok také budu potřebovat....  Zdraví - Daniela. Nejvážnější škůdce póru je vrtalka pórová a květilka cibulová, jenž... celý příspěvek >
Zahrádkářem snadno a rychle bez námahy, 14.10.2007
Knihy jsou teorie a něco jiného je  mnoholetá praxe.  Samozřejmě, že by paní 220.3 (škoda, že se nepodepsala) mohla zakoupit nějakou tu odbornou literaturu, ale opakuji, že každá zahrada má jiné složení půdy, jinou polohu, jiné klima a... celý příspěvek >
Snad sa prijali..., 14.10.2007
Po mesiaci to je este skoro povedat. Nepřestávejte zalévat - i v zimě (pokud je málo srážek) je nutná závlaha. Na jaře se ukáže, ale zatím to vypadá slibně.  Daniela.
Rychlokurz zahradničení, 12.10.2007
Souhlasím s panem Vysloužilem. Chtěla jsem napsat něco podobného a on to napsal moc hezky, takže není co dodat. Začínala jsem stejně. Nejlepším rádcem jsou vlastní omyly  (chybami se člověk učí)... Podle mého názoru se nedá vše dělat... celý příspěvek >
Achocha - Ačokča, 11.10.2007
Já pěstuji ačokču prvním rokem a byla jsem překvapená, jakou mám ohromnou úrodu. Když srovnám  ačokču s cuketou, tak každopádně vyhrává cuketa, protože je to jeden veliký plod, který se jen zbaví semen, což je záležitost malé chvilky a hned... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 11.10.2007
Máte to moc pěkně udělané - moc se mi to líbí!   Zdravím - Daniela.
Waigelie, 10.10.2007
Ještě o kolik zkrátit: nejlépe o třetinu. D.
Waigelie, 10.10.2007
Weigelie by se měla stříhat po odkvětu, protože květy se tvoří na loňských větévkách. Pokud rostlinu po odkvětu zbavíte starších větví, podnítí se tím tvorba nových větví a bohatší kvetení v dalším roce. Pokud chcete, aby Vám rostlina zahoustla a... celý příspěvek >
Břečťan, přísavník a jejich vliv na zdivo domu?, 10.10.2007
Já jsem slyšela, že břečťanem obrostlý dům je báječným obydlím pro pavouky a jinou lezoucí havěť. Asi bych ho dala kolem plotu, také je pěkné, když se pne okolo sloupu, ale na dům bych si ho asi nedala.  Daniela.
Na podzim trávník posypat mletým vápencem?, 10.10.2007
Zazimování trávníku Na konci měsíce září až do poloviny října je vhodné provést důkladnou vertikutaci a hluboké provzdušnění. Na podzim se někdy stává, že v důsledku častých srážek se trávník zašlapává do rozměklé půdy. Proto je vhodné po vertikutaci... celý příspěvek >
Grilování - uzení, 9.10.2007
...o tom se mi bude zdát!!! Udělal jste mi strašnou chuť!!! Vypadá to úžasně, asi budu muset  ukecat manžela, aby postavil také udírnu. Daniela.
Meduňka, 8.10.2007
Meduňku můžete pěstovat i doma v květináči. Vyžaduje teplo a sucho. Dejte ji k oknu, kde na ní bude svítit sluníčko. Má ráda spíš sušší půdu, takže méně zalévat. Jinak je celkem nenáročná.   Zdravím -  Daniela.
pěstování doma - levandule, 6.10.2007
Ahoj Terezko, levanduli lze pěstovat i doma v květináči.  Levandule má ráda lehčí půdu a vyžaduje hodně sluníčka - postav ji někam na parapet, kde na ní bude svítit co nejdéle. Chce málo zalévat (vydrží i pár dní bez vody), je nenáročná na... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika