Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
koupě skleník, 9.11.2007
Myslím, že v baumaxu je mají moc drahé. Koupili jsme skleník  z Nymburka - firma Tobiáš: www.sklenikytobias.cz. Přivezli nám ho až na zahradu a smontovali - bezva, vůbec jsme na to nesáhli, jen jsme museli mít připravený betonový... celý příspěvek >
Malá vajička, 9.11.2007
Doufám, že mráz to udělá za mě.  D.
Kde sehnat krásné pivoňky?, 8.11.2007
Mají také internetové stránky: www.senkerik.cz     D.
nova puda v skleniku, 8.11.2007
Já si myslím, kdyby ta sousedka dala nabídku do tohoto fóra, že by se určitě nějaký zahrádkář někde poblíž zaradoval...   D.
Děkuji za nabídku, ale jsem od Prahy. Také bych potřebovala nevyčerpatelný zdroj - to se tedy máte!   Zdravím - Daniela
Kde sehnat krásné pivoňky?, 8.11.2007
Můžete si je objednat na této adrese: petr.senkerik@quick.cz - zasílají je na dobírku po celé ČR. Jedna sazenice stojí 90,- Kč. Určitě Vám i poradí, jakou odrůdu koupit do Vaší oblasti.  K Vaší pivoňce, kterou máte již třetím rokem:... celý příspěvek >
Hnoje dávám vrstvu tak 10 cm a na to aspoň 30 cm zeminy + - 10 cm. Ono se to nedá přesně určit. Já to dělám od oka...  Daniela.
Do skleníku dávám brzy zjara (hned jak přejdou mrazy) čerstvý neuleželý hnůj, který zahrnu zeminou.  Ten hnůj se tam rozkládá a  "topí" - takže už od března si vypěstovávám ve skleníku sadbu ze semínek, kterou ještě zpočátku zakrývám... celý příspěvek >
Změna barvy thují smaragd, 7.11.2007
Vydržte do jara. Teď přes zimu se s tím stejně nedá nic dělat. Jen pouze, kdyby bylo velké sucho, nezapomeňte i v zimě zalévat a nehnojit! Čerstvě zasazené thůjky se nesmí hnojit.  Daniela.
Prosím o radu jaký trávník, 6.11.2007
Měli jsme podobný problém, protože naši dva padesátikiloví psi trávník dost rozdupávali - téměř do bahna. Založili jsme trávník znovu a oseli jsme ho trávou na fotbalová hřiště. Také jsme do půdy zapravili dost písku, takže se voda po dešti ... celý příspěvek >
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 5.11.2007
Ahoj Vlasto, máš pravdu - Tomel japonský patří k nejmrazuvzdornějším subtropickým dřevinám. V létě mu vyhovují naše teplotní podmínky a v zimě vydrží mrazy do - 16°C., takže může být zasazen přímo volně do země a natrvalo.   
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 5.11.2007
Dovolím si trochu to poopravit:  Tomel japonský patří k nejmrazuvzdornějším subtropickým dřevinám. V létě mu vyhovují naše teplotní podmínky a v zimě vydrží mrazy do - 16°C. Je vhodný pro pěstování v nevytápěném skleníku nebo zimní zahradě.... celý příspěvek >
salix caprea, 5.11.2007
Pokud se jedná o vrbu jívu, tak to vůbec nevadí. Tím, jak byla  zasazená a byla zřejmě hodně zalévaná, se mohlo stát, že začala kvést - vytvářet jehnědy. Je to důkaz toho, že se jí daří dobře, ale vůbec bych to neřešila. Ani bych jí nezakrývala,... celý příspěvek >
Stálezelené rostliny z IKE, 4.11.2007 Obsahuje fotku
Jedná se o tuto okrasnou trávu (vlevo)?  V IKEA jí prodávají pod názvem Billig, což je hloupost - znamená to  "levný", ale název rostliny tam rošťáci nemají. Nepodařilo se mi sice zjistit její název, ale aspoň návod na pěstování z webových... celý příspěvek >
Modrý cypřiš, 3.11.2007
Síťka na balu vůbec nevadí. Kořeny mají takovou sílu, že časem prorostou a síťka je navíc průžná, takže povolí  a časem se stejně rozpadne. Daniela.
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika