Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cihlová cesta, 5.12.2007
Vůbec jsem neměla na mysli jednolitou šedivou zámkovou bláznivou dlažbu - jak to vy (pane anonyme) nazýváte. To máte tedy velmi málo fantazie!! Dá se zasít tráva a do ní jen pojezdové pruhy, nebo trávník a do něj nášlapné kameny... Nedovedu si... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 5.12.2007
Dovolím si připojit svůj názor. Z estetického hlediska, i kdyby cihly vydržely mráz a žár slunce, bylo by to pěkné? Šetřit za každou cenu, se někdy nevyplatí...   Zdravím - Daniela.
Chlazení piva, 2.12.2007
Podle mě je nejlépe vychlazené pivo ze sedmého schodu (pan Hrušínský to také povídal...)   Daniela.
Přesazení meduňky a šalvěje, 26.11.2007
Pokud pěstujete meduňku a šalvěj v květináči, můžete je přasdit  brzy  zjara. U meduňky je třeba vybrat hlubší květináč, nebo pěstební nádobu, protože má dlouhé kořeny - až 30 cm.  Je vhodné dát  třetinu zeminy, třetinu písku a... celý příspěvek >
Venkovní ibišek, 26.11.2007
Můžete je odstranit - popata by stejně opadala.  Daniela.
Zateplení bazénu, 24.11.2007 Obsahuje fotku
My máme bazén obdélník 6 x 3 m. Polystyren je jednak na ztraceném bednění (polystyrenové tvárnice zalité betonem) a ještě mezi zeminou a bazénem polystyren, který se dává na zateplení domů. Zastřešení nám dělala firma Marimex. Oválný bazén by podle... celý příspěvek >
Plíseň a česnek, 23.11.2007
Já krystalky nepočítám. Prostě dám tolik, aby voda byla sytě zabarvená. Ale odpovídá to asi tak tomu, co píše p. Vysloužil.  Zdravím - Daniela.
Stavba bazénu, 22.11.2007
Mezi zeminou a stěnou bazénu je 5cm široký pás z polystyrenu. Zcela postačuje udržet teplotu i při deseti stupních tepla. Ale bazén musí být krytý, jinak teplota uniká do ovzduší.  Daniela.
Bazalka je ve více druzích., 21.11.2007
Nejrozšířenější je však bazalka pravá (Ocimum basilicum). Bazalka se pěstovala již ve starém Římě. Římané jí připisovali zázračnou moc „elixíru lásky“ – věřili, že vonné oleje z bazalky podporují v lidech vzájemnou přitažlivost. Pozor tedy: nesázet k... celý příspěvek >
kdo krade vejce, 19.11.2007
Já jsem na to přišla: stoprocentně je to soused - dělá si ze sádrových vajec sněhuláčky (když zrovna není sníh). Jen se jukněte přes plot !!!
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 19.11.2007
Úplně Vás chápu. Ať se Vám tam hezky bydlí a všechno Vám pěkně roste. Zdraví Vás Daniela.
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 18.11.2007
Kdybych neviděla na vlastní oči, jak rychle tyto jehličnany rostou, také bych  tomu nevěřila. Sousedi je zasadili na jaře, sazenice 100 cm vysoké a nyní mají výšku téměř 2 m. Pravda je, že bez péče to nejde, ale takovou práci to zase nedá jednou... celý příspěvek >
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 18.11.2007
Od pana Ferdy bych tedy očekávala fundovanější odpověď. Nebo to měl být pokus o vtip?  Doporučuji tyto jehličnany (okopírovala jsem to pro Vás z předešlé diskuse, abyste to nemuseli hledat) CUPRESSOCYPARIS LAILANDII - nejrychleji rostoucí... celý příspěvek >
Rychle rostoucí jehličnan na živý plot (tůje...), 18.11.2007
CUPRESSOCYPARIS LAILANDII - nejrychleji rostoucí jehličnan na živé ploty Proč právě cupressocyparis? - Velmi rychlý růst s přírustkem o 0,8-1,2 m za rok! Možnost neomezeného sestřihování a tvarování. Příjemný svěže zelený vzhled po celý rok,... celý příspěvek >
Vodní gril, 18.11.2007
To je príma, že se ozval aspoň jeden človíček - moc děkuji. Nemáte náhodou fotku?   Díky Daniela.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika