Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
štěstíčko, 6.3.2008
Štěstíčko - nebo-li  Soleirolia soleirolii.  Tato rostlinka má ráda polostín a vyžaduje stále vlhkou zeminu. Pokud je suchý vzduch (v paneláku) tak potřebuje i rosit.    Zdravím - Daniela.
Jste také fandové do bylinek?, 6.3.2008
Letos chci zkusit pěstovat saturejku. Pěstovala jí moje babička a přidávala jí do karbanátků místo majoránky. Karbanátky měly opravdu dobrou a zajímavou chuť.  Prý je dobrá proti nadýmání?  Znáte někdo tuto bylinku?  Zdravím -... celý příspěvek >
Trávník pod střechou, 6.3.2008
Máme něco podobného. Chce to travní semeno do stínu a hodně zalévat.  D.
Nerostoucí citroník, 6.3.2008
Citroníky jsou často napadány sviluškami, mšicemi, nebo puklicemi. V takovýchto případech není třeba hned používat chemii. Stačí na jeden litr vody dát čajovou lžičku jaru a tímto roztokem omýt houbičkou všechny listy – hlavně zespodu. Omytí je... celý příspěvek >
zelenokvětá růže, 4.3.2008
Pnoucí růže "Elfe"  :   http://www.bakker-cz.com/Catalog/Productdetail.aspx?N=904619&productid=12039&R=12039-023   
Pěstování kapradin, 4.3.2008
Zkuste něco vyčíst na této adrese: http://www.iabc.cz/scripts/detail.php?id=4528   
Jste také fandové do bylinek?, 4.3.2008
Tady na té adrese je moc pěkné povídání - nejen o heřmánku římském a jeho použití.    http://www.magica.cz/B-slunce.html    Zdravím - Daniela.
Ředkvičky, 4.3.2008
Zřejmě jste nezvolila správná semínka.  Na trhu je několik odrůd. Pokud se na jaře použije semeno k podzimní výsadbě, nebo naopak, může dojít k tomu, co popisujete.  Jedině odrůdy  Lada, Lidka a Tercie se mohou pěstovat... celý příspěvek >
Pestovanie fuchsie, 4.3.2008
Fuchsii je nutné na zimu přemístit do chladné místnosti s teplotou okolo +5°C, může být i ve tmě. Je to rostlina, které přes zimu opadávají listy, takže je dobré je rovnou odstranit. Pokud necháte listy na rostlině, musíte je chodit pravidelně... celý příspěvek >
Buxus, 3.3.2008
Móóóc pěkný.  To musím také vyzkoušet!!!
semena rajčat, 3.3.2008
Vloni jsem tuto odrůdu vyzkoušela a musím říci, že mi tato odrůda nějak zvlášť nechutnala. Vím, že Váš dotaz nebyl na to, jak chutnají, ale připisuji pouze svůj poznatek. Letos už je sázet nebudu.  Zdravím - Daniela.
černý rybíz Démon, 3.3.2008
Já jsem koupila démon vloni. Bylo mi řečeno, že je to velmi odolná odrůda vůči mrazu a je prý  velmi raná. Letos by měl rodit poprvé. Tak se nechám překvapit. D.
Opadané thůje - uschly?, 1.3.2008
A zalévali jste je i přes zimu? Rok od roku je čím dál větší sucho a vloni byl obzvlášť suchý rok. Zkuste je přihnojit a hodně zalévat. Snad na jaře znovu obrazí. Daniela.
doporučení jaký skleník, 1.3.2008
Musela jsem se trochu pousmát nad vaší doplňující větou - hlavně aby vydržely...  My máme tento skleník již 5 let a je stále jako nový. Takže snad opravdu vydrží.  Daniela.
Tuje Smaragd, 1.3.2008
Thuje smaragd jsou sice krásné, husté, ale rostou velmi pomalu. Pokud sháníte rychlerostoucí, musíte určitě volit jiný druh.  Zdraví  - Daniela.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika