Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jakobinea, 14.3.2008
Jedná se asi o JAKOBÍNII - na této adrese: http://www.celysvet.cz/jakobinie.php   Daniela.
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 11.3.2008
Pokud zasadíte břízu hodně blízko domku, tak by to částečný efekt mělo - ale kořeny by pak mohly časem narušit základy.  Nebylo by efektnější odhrnout část půdy  těsně okolo zdí a nasypat tam kačírek?  Dům by dýchal  a... celý příspěvek >
oleandr - může jít už ven?, 11.3.2008
Ahoj Lenko, já bych ještě počkala, je to dost veliké riziko, protože v noci je ještě dost chladno. Ostatně jste si již i sama částečně odpověděla. Jestli o ně nechcete přijít, tak ještě vyčkejte.  Zdravím - Daniela.
Usychající předpěstované sazenice, 11.3.2008
Chyba je zřejmě v přelití. Tak malinkaté rostlinky ještě nepotřebují tolik vody a když je jí moc, tak uhnijí. Já  tomu předcházím tím, že výsevní substrát míchám s pískem. Dva díly země, jeden díl písku.  Zasijte je znova, ještě stačí... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy, 9.3.2008
Já si myslím, že když budete dodržovat základní hygienické návyky, ke kterým určitě děti vedete, jako je např. mytí rukou, že se nemusíte ničeho obávat.  Příroda si pomůže. Daniela.
Prosím Vás a jak to víte, že ty kočky měly všechny tyto nemoci, které popisujete?  To jste s nimi byla u veterináře, nebo  "jedna paní povídala?"   Daniela.
Myslela jsem to všeobecně. Všude se najde něco. Přiznávám, že to trochu přeháním a že člověk nesmí všechno hned vidět negativně.  Ale Vy jste se snad vrátil z jiné planety? - že byste o nečem podobném slyšel poprvé? Daniela.
Já vím pane Stanislawe, že mi budete oponovat tím, že to přeháním. Ale opravdu není třeba do půdy přidávat další chemii, která má velký vliv na vegetaci. Znečištění je způsobováno : 1) tuhými emisemi (popílek, prach). Tuhé emise ucpávají... celý příspěvek >
Půdu lze desinfikovat proti  chorobám, nebo různým škůdcům. Chemická dezinfekce půdy se provádí Basudinem nebo Dursbanem 10 G. Jsou to ale dost jedovaté látky. Doporučuji necpat do země další chemii - stačí to co v ní už je...  ... celý příspěvek >
doporučení jaký skleník, 9.3.2008
Ten náš skleník je z pozinkovaného železa, tak doufám, že ta životnost bude delší než těch 12 až 15 let. Daniela.
Alstemérie, 8.3.2008
V tom případě bych neriskovala a pěstovala bych jí v nádobě, nebo v květináči. Pro pěstování se doporučují prostornější nádoby, nebo květináče. Na dno je vhodné dát asi 10 cm vysokou drenáž z tlučených cihel, nebo drobounkého štěrku, aby... celý příspěvek >
Jsou krokusy jedovaté?, 8.3.2008
Krokusy jedovaté nejsou.  Venku na záhoně je občas ohlodnou i hraboši a ti si zatím nikdy nestěžovali.  Daniela.
Alstemérie, 8.3.2008
Máte asi na mysli alstromérii - česky  boubelka. Dá se pěstovat v nádobách a zazimovat v bezmrazém prostředí.  Alstromerií je několik desítek druhů a některé z nich mohou vydržet přes zimu i venku. V tomto případě je nutné ... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 6.3.2008
No, to je prima Věrko - děkuji za radu. Vyzkouším i toho králíka, aspoň bude zase na jiný způsob.  Zdravím - Daniela.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008
To bych také potřebovala umět vypěstovat - hlavně pro manžela...
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika