|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
klíšťata na zahradě, 14.4.2008 Vakcína proti borelioze je prý už vyrobená, ale zatím je ve stádiu testování. Tak snad se dočkáme. Daniela. | | thuje, 14.4.2008 Těch 70 cm je akorát. Thuje smaragd sice rostou pomaleji, takže to bude trvat tak čtyři roky, než vám splynou v souvislý plot, ale dočkáte se. Pohnojila bych je tekutým hnojivem na konifery a udělala bych postřik hořkou solí - (síran... celý příspěvek > | |
| | Břečťan v lodžii, 14.4.2008 Břečťan jde pěstovat i v truhlíku, ale problém je s tím, že časem naruší omítky. Nebylo by hezčí zasadit nějaké popínavé rostliny? Třeba červené fazole jsou nádherné a jedlé, takže je pak i nějaká ta úroda. Daniela. | | zapuštěný bazén - spuštění?, 14.4.2008 Pokud nemáte vytápění a jste otužilci, tak ano. Jinak je ještě čas, filtrovat stačí až se začnete koupat. Daniela. | | Skalka mezi dva jehličnany, 14.4.2008 Marcelo, já bych se té skalky vůbec nebála. Na zadní stranu k tomu plůtku bych sehnala pár větších kamenů, aspoň tři a různě veliké, ten největší dozadu, menší do popředí. Za ně i před ně bych zasázela papratku samičí (Athyrium filix... celý příspěvek > | | Housenky v trávě, 14.4.2008 Ať už se jedná o chroustka nebo zlatohlávka, musím vám Vlaďko napsat, že si můžete gratulovat, protože tito brouci se vyskytují opravdu jen v ekologicky čistém prostředí. Já vím, že vám to nepomůže, ale aspoň... celý příspěvek > | | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 Marcelo, je dobře, že to nepodceňujete. Ale krom encefalitidy bohužel hrozí i bolerioza. Sama jsem s ní bojovala dva roky, než lékaři našli antibiotika, která zabrala, ale než zabrala, tak jsem si užila... nikomu bych to nepřála. Od té doby mažeme,... celý příspěvek > | | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 Vloni jsem koupila v lékárně repelent v tubě (krém), protože jsme měli ten samý problém. Nechytili jsme ani jedno klíště. Zapoměla jsem název, ale v lékárně vám určitě poradí. Zdravím - Daniela. | | Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 13.4.2008 K fotografii v posledním příspěvku musím dodat, že jsme na tom stejně!! | | Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 13.4.2008 Není nad to, když je prádlo usušené na sluníčku. Zvláště světlé a bílé prádlo usušené na sluníčku jen září. Je to strašně složité, že? Co hlava, to jiný názor... Zdravím - Daniela. | |
| | prosím o radu - puklice, 13.4.2008 Nemyslím, že by to byla puklice. Chtělo by to fotku. Daniela. | | Cim hnojit panenskou pudu, 13.4.2008 Nedostatek hořčíku byste poznala hned po první úrodě. Mimo jiné se projevuje malými výnosy, zdeformovanými plody, zkroucenými listy, slabým kořenovým systémem. Pokud chcete mít jistotu, že půda má to správné vyvážení živin, nechte si udělat rozbor... celý příspěvek > | | Kanadská borůvka dělám dobře?, 13.4.2008 Pokud ten hnůj je aspoň částečně odleželý a nepřijde přímo do styku s kořeny, tak se vůbec nic nestane. Daniela. | | jak hluboko se brambory sadi?, 13.4.2008 Ahoj Lído, dnes jsem právě zasadila druhou várku brambor. Sázím odhadem do hloubky kolem deseti centimetrů, když to bude o malinko méně, tak se nic nestane. Stejně se pak přihrnují. Zdravím - Daniela. | | Aranžma, dekorace - internetove stranky, 13.4.2008 V mrazáku se dají sušit jakékoliv květiny vhodné k sušení - např. slaměnky. Zkoušela jsem ale usušit i růži a byla také pěkná. Pod sušenou květinu se musí dát kousek tužšího papíru (aby rostlina nepřimrzla a dala se vyndat) a potom volně... celý příspěvek > | |
|
|
|
|