Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008
U nás bylo dnes v noci  -2°C a tak jsem hned vyběhla za dům na obhlídku.  Muškáty vydržely a meruňka také. Ale už byla odkvetlá a má nasazené půlcentimetrové plůdky. Myslím si, že květy jsou daleko choulostivější, protože vloni přišel... celý příspěvek >
Kdy sázet jiřiny?, 16.4.2008
Já sázím jiřiny podle počasí. Letos je teplé jaro a tak už jsou pod zemí. Sázím je každým rokem tak měsíc před zmrzlíky a nikdy mi nezmrzly.  Zdravím -  Daniela.
Azalka - problemy, 16.4.2008
Je možné, že půda obsahuje nadměrné množství vápníku. Při nadměrném množství vápníku v půdě kořeny trpí nedostatkem železa. Proto je vhodné přihnojit rostlinu hnojivem s vyšším obsahem železa.  Přes zimu mohlo také dojít k přemokření - podle... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven?, 16.4.2008
Ano souhlasím - chce to pořádné svaly.  Já každý den vyndavám truhlíky ven a postupně tak muškátky otužuji. Přes víkend už byly venku i na noc, ale včera jsem je schovala, protože se dost ochladilo. Pokud je sluníčko, tak je jim přes... celý příspěvek >
Svraštělé hlízy jiřin, 16.4.2008
Je vidět, že každý má svoji metodu. Já například když napodzím vyndám hlízy jiřin ze země, tak z nich vůbec neoklepávám zem a nechávám je v trsech. Uložím je do bedýnky s pískem a nebalím je, jen je přihrnu tím pískem. Na jaře je rozeberu, dám do... celý příspěvek >
Jak nechat uschnout růže?, 16.4.2008
Dobrý den,  sušte květy v mrazáku. Já jsem tady na fóru už o tom psala.  Nejdřív jsem zkoušela slaměnky a pak jsem zkusila i růže. Je to rychlejší a zachová se víc barva. Pod sušenou květinu se musí dát kousek tužšího papíru (aby rostlina nepřimrzla... celý příspěvek >
Rezavá voda, 15.4.2008
Zkuste použít flokulátor.  Rez by se měl usadit na dně a pak půjde vysát, zachytí se ve filtru a filtr se pak vypere. Rozhodně bych vodu nevypouštěla. Napište, jak to dopadlo. Zdravím - Daniela.
thuje smaragd, 15.4.2008
Thůje smaragd rostou o něco pomaleji než ostatní, takže v těchto květináčích ještě nějaký čas vydrží. Hnojit je nejvhodnější nyní na jaře, v prodeji je několik druhů hnojiv na konifery.  Návod k dávkování je vždy na obalu. Zalévat je dobré v... celý příspěvek >
Břečťan v lodžii, 15.4.2008
Červených fazolí mám plnou krabici, mohu se s vámi rozdělit - pokud na sebe dáte kontakt.   Daniela.
Hojivo Travin, 15.4.2008
Příroda vám pomohla - dnes zapršelo. Ale jinak se zalévat nemusí. Pokud jste travin rozhodila pokud možno pravidelně, tak spálení trávníku nehrozí. Já ale aplikuji travin spíš po dešti, aby trochu na té trávě ulpěl. Daniela.
Kde koupit stromky Merunek?, 15.4.2008
Dnes jsem viděla stromky meruněk v kontejnerkách v Hornbachu.  Daniela.
Voda bazén, 15.4.2008
Chlor sice z vody vyprchává, proto se musí pravidelně doplňovat tablety, nikdy však nevyprchá všechen a i ten zbytkový chlor vadí všemu rostlinstvu i trávě! Daniela.
Hojivo Travin, 15.4.2008
Kytičky máme všude v záhonech i okolo trávníku, ale v trávníku je raději nemáme. Běháme po trávníku bosi a žihadlo od včelky nás neláká. Chemii na zeleninu nedáváme a v té trávě to tolik nevadí. Nevadí to ani našim psům, kteří v trávě leží a motýlů a... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 14.4.2008
Nemáme sice asi tak rozsáhlý kus trávníku jako vy, ale travin používám a jsem s ním moc spokojená. Je drahý, ale pětikilové balení už nějaký ten kus trávníku pohnojí a plevel žádný.   Daniela.
Koniklec, 14.4.2008
Daří se mu v hlinito písčitých půdách a do skalek je velice vhodný. Daniela.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika