Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hvězdník, 21.4.2008
Něco jsem pro vás našla, i když nevím, jestli vás tím potěším, ale snad vám to pomůže.  Zdravím - Daniela. ČERVENÁ SPÁLA Způsobená houbou rodu Staganospora. Zachvacuje listy, cibulky i celé kvetoucí rostliny. Jeví se jako úzké červené skvrny,... celý příspěvek >
Bessera elegans, 21.4.2008
Cibule nejdřív natahuje vláhu ze země a pak, když je teplo, teprve začíná růst.  Stále zalévejte a čekejte, až se oteplí, potom určitě vyleze.  Zdravím - Daniela.
pozemok neudrziavany, zarasteny zihlavou, ako na to?, 20.4.2008
Záleží také na tom, jak je ten pozemek veliký.   Zdravím - Daniela.
šneci, 20.4.2008
Určitě bych tam necpala žádnou chemii. Ta vajíčka jsou šnečí a tak bych to všechno zlikvidovala mechanicky.  Nebo si založte šnečí farmu, prý je to delikatesa...   Zdravím - Daniela.
Sundaville Red - pěstování, 20.4.2008
Péče o hybridy Sundaville-Mandeville je velmi snadná. Rostliny jsou silné a odolné vůči chorobám,  neuškodí jim ani déšť a vítr. Dipladenia sanderi (Sunndaville je kultivar tohoto druhu) - je to popínavá rostlina s úponky až 5 m dlouhými. Pravidelným... celý příspěvek >
Papriky - výsadba, 20.4.2008
Toto je naprosto vyčerpávají a odborný výklad - moc děkuji.   Prosím, ještě mi napište, když jsem do skleníku dala na dno záhonů vrstvu hnoje, tak musím také ještě přihnojovat? Myslela jsem si, že to stačí - alespoň podle pěkné úrody jsem... celý příspěvek >
Japonské koi kapři a kočka, 19.4.2008
Natáhla bych přes jezírko pletivo na králíky. Dá se dobře ohýbat a tvarovat. Prodávají i barevné, třeba tmavě zelené, takže by to nebylo tolik vidět.  Zdravím - Daniela.
afrikán, 19.4.2008
Soňo, pokud jste si dnes koupila sazeničky, tak je ještě nesázejte.  Nevíte totiž, jestli doposud nebyly někde ve skleníku a tak je musíte postupně otužovat. Můžete je nechat venku i přes noc, ale hlídat teplotu a kdyby se blížila k nule, tak hup s... celý příspěvek >
Záhon po roundupu, 19.4.2008
Tak jsem to odhadla dobře, že to bude na nějaké okrasné keříky.  V tom případě opravdu není nutné zrýt celou plochu, ale pod ty keříky bych dala něco lepší zeminy, popřípadě rašelinu.  Daniela.
Záhon po roundupu, 19.4.2008
Miky píše, že bude pokládat folii a na ní mulč.  V tom případě je zbytečné rytí. Pokud by to byl záhon na zeleninu, tak by bylo zrytí záhonu na místě.  Zdravím -Daniela.
cesmína, 19.4.2008
Pak by ale asi strádala, protože má bohaté kořeny - nejspíš by roztrhla květináč.  Daniela.
Rododendron - hnědý povlak na rubu listů, 19.4.2008
Vypadá to na houbovou chorobu.  Zkuste postřik :  Dithane DG nebo Novozir MN 80.   Zdraví Daniela.
Krtek - a je to, 19.4.2008
Při hubení krtků myslete na to, že když krtka vyženete či zahubíte, zbavíte se tím lovce jiných škůdců - hmyzu a hlemýžďů, kteří umí na zahradě udělat ještě větší paseku než krtci!!!   Zdravím - Daniela. Podle zákona č. 114/1992... celý příspěvek >
Jsem se divila, 19.4.2008
Ne všechny cibuloviny je nutné každoročně vyjímat ze země. Hyacinty a velkokvěté tulipány je nutné vyjmout každý rok, narcisy mohou být na stanovišti několik let, teprve pokud jejich kvetení slábne, je to signál pro změnu stanoviště. Drobné... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 19.4.2008
Ti, co vyrábějí pasti na krtky vědí, že je krtek chráněný a také je vyrábějí... Daniela.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika