Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008
Micuko,  nechme ho (ji) být.  Mě začala alergie také až po třicítce a stejně jako vás, mne rodiče nijak nehýčkali.   Je možné, že toho dotyčného "chytráka"  to někdy postihne také. Ne, že bych mu to přála... ... celý příspěvek >
Vy asi zřejmě o alergii vůbec nic nevíte!  Tak buďte rád (ráda), protože alergie nevzniká tím, zda své dítě budete, nebo nebudete chránit. Většinou je to dědičné.  A ještě něco - alergie u člověka může propuknout třeba až v dospělosti. Moje... celý příspěvek >
vodní myši - hryzci, 30.4.2008
Nyní je už asi na ochranu stomků pozdě.  Měli jste jim před zasazením obalit kořeny králičím pletivem.  Teď už zbývá jen doufat, že si hryzci nevyberou k obědu kořínky z vašich mladých stromků. Zdravím - Daniela.
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Obsahuje fotku
Dámy - nechte už toho a pojďte se proletět...
Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008
Naše kočky chodí na kočičí záchod, nevím, jak je to možné, ale do záhonů chodí velmi vyjímečně. Naučili jsme je to od malička a prostě jim to zůstalo. Do kočičího záchodu dáváme Kočkolit, nebo Mikeš.   Zdravím - Daniela.
Bohužel, stačí na ní šlápnout - a to je hned. 
Bylinky, 30.4.2008
Pěstovat pohromadě nestejně vysoké bylinky by také asi nebylo dobré. Máta se strašně rychle rozrůstá a bazalce by nepřenechala ani to světlo, natož potom místo.  Zdravím - Daniela.
Lofos - popínavý muškát, 30.4.2008
Já znám pouze Pelargonium peltatum - pelargonie břečťanolistá .  Je to popínavý muškát, který dorůstá až do dvou metrů.  Pěstování je stejné jako u normálních muškátů.   Zdravím - Daniela.
Tak to je prima, ode dneška dávám do kompostu i exkrementy od koček.  Zdravím - Daniela.
Kompost, 30.4.2008
Pokud bude po taťkovi, tak bude mít radost.  
Já jsem si to myslela.  Psy krmíme jen granulemi, jsou čistí a pravidelně odčervovaní.  Jen nevím, jestli to není moc, když je toho kazdý den vrchovatá lopata. Máme to tam dávat všechno? - a nebo jen část?  Zatím jsme to dávali do... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 30.4.2008
Chmýří z pampelišek už tolik nevadí.  Nejhorší je pyl z právě rozkvetlých pampelišek.  Vnučka si jednou upletla z pampelišek věneček na hlavu a za chvíli tak strašně otekla a začala se dusit, že jsme museli jet k lékaři, aby jí dali... celý příspěvek >
Zajímalo by mne, jestli někdo dáváte do kompostu i psí exkrementy. Máte s tím někdo zkušenosti?   Děkuji - Daniela.
Hojivo Travin, 29.4.2008
Pane Vysloužile, při vší úctě - nikomu neradím. Nebo přesněji řečeno, nikoho do ničeho nenutím, pouze sděluji své zkušenosti a diskutuji, jako většina ostatních zde. S chemií zacházím velmi rozumně a kdyby má vnučka nebyla alergická na pampelišky,... celý příspěvek >
pachira - prosím o rady, 29.4.2008
Většinou je lepší pokojové květiny zalévat do misky. Dám jim dostatek vody a po patnácti minutách vyleju zbytek, který tam zůstal. Napijí se podle své potřeby a mám jistotu, že ve vodě nezůstanou stát a nedojde k přemokření. U těžších kytiček to... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika