|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Micuko, nechme ho (ji) být. Mě začala alergie také až po třicítce a stejně jako vás, mne rodiče nijak nehýčkali. Je možné, že toho dotyčného "chytráka" to někdy postihne také. Ne, že bych mu to přála... ... celý příspěvek > | | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Vy asi zřejmě o alergii vůbec nic nevíte! Tak buďte rád (ráda), protože alergie nevzniká tím, zda své dítě budete, nebo nebudete chránit. Většinou je to dědičné. A ještě něco - alergie u člověka může propuknout třeba až v dospělosti. Moje... celý příspěvek > | |
| | vodní myši - hryzci, 30.4.2008 Nyní je už asi na ochranu stomků pozdě. Měli jste jim před zasazením obalit kořeny králičím pletivem. Teď už zbývá jen doufat, že si hryzci nevyberou k obědu kořínky z vašich mladých stromků. Zdravím - Daniela. | | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Dámy - nechte už toho a pojďte se proletět... | | Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008 Naše kočky chodí na kočičí záchod, nevím, jak je to možné, ale do záhonů chodí velmi vyjímečně. Naučili jsme je to od malička a prostě jim to zůstalo. Do kočičího záchodu dáváme Kočkolit, nebo Mikeš. Zdravím - Daniela. | | Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008 Bohužel, stačí na ní šlápnout - a to je hned. | | Bylinky, 30.4.2008 Pěstovat pohromadě nestejně vysoké bylinky by také asi nebylo dobré. Máta se strašně rychle rozrůstá a bazalce by nepřenechala ani to světlo, natož potom místo. Zdravím - Daniela. | | Lofos - popínavý muškát, 30.4.2008 Já znám pouze Pelargonium peltatum - pelargonie břečťanolistá . Je to popínavý muškát, který dorůstá až do dvou metrů. Pěstování je stejné jako u normálních muškátů. Zdravím - Daniela. | | Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008 Tak to je prima, ode dneška dávám do kompostu i exkrementy od koček. Zdravím - Daniela. | | Kompost, 30.4.2008 Pokud bude po taťkovi, tak bude mít radost. | |
| | Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008 Já jsem si to myslela. Psy krmíme jen granulemi, jsou čistí a pravidelně odčervovaní. Jen nevím, jestli to není moc, když je toho kazdý den vrchovatá lopata. Máme to tam dávat všechno? - a nebo jen část? Zatím jsme to dávali do... celý příspěvek > | | Hojivo Travin, 30.4.2008 Chmýří z pampelišek už tolik nevadí. Nejhorší je pyl z právě rozkvetlých pampelišek. Vnučka si jednou upletla z pampelišek věneček na hlavu a za chvíli tak strašně otekla a začala se dusit, že jsme museli jet k lékaři, aby jí dali... celý příspěvek > | | Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008 Zajímalo by mne, jestli někdo dáváte do kompostu i psí exkrementy. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji - Daniela. | | Hojivo Travin, 29.4.2008 Pane Vysloužile, při vší úctě - nikomu neradím. Nebo přesněji řečeno, nikoho do ničeho nenutím, pouze sděluji své zkušenosti a diskutuji, jako většina ostatních zde. S chemií zacházím velmi rozumně a kdyby má vnučka nebyla alergická na pampelišky,... celý příspěvek > | | pachira - prosím o rady, 29.4.2008 Většinou je lepší pokojové květiny zalévat do misky. Dám jim dostatek vody a po patnácti minutách vyleju zbytek, který tam zůstal. Napijí se podle své potřeby a mám jistotu, že ve vodě nezůstanou stát a nedojde k přemokření. U těžších kytiček to... celý příspěvek > | |
|
|
|
|